Ja... imam? talenat ?

hakim bej

Elita
Poruka
16.476
?...pamet...?
Ili nemam?

Spektakl je preko noci zamenio kvalitet.
Vise nije dovoljno oraspoloziti ili rastuziti publiku.
Ne.
To je slabo.
Publika se prejela hleba i sad trazi hardkor igara.
Trazi nesto sto moze da sokira,
da uplasi
uznemiri.
Sve manje od toga prestaje da bude dovoljno.
Prijatno.
U sta se to pretvaramo?
Da li postajemo publika iz rimskih koloseuma?

Ko u ovome uziva taj je lud na nervnoj bazi. :)

i sve ih je vise.

zasrali su scenu a zatim ulepili sa kilo-dve krvi.

Da bi dobili... sta? Aplauz? Sansu da ponove glupost? Vecu publiku? Youtube "popularnost"?

Nekada se znalo da je popuaran onaj ko je dobar a da je antipopularan onaj ko je idiot.
Sada se izgubila takva polarizacija, i vise nije vazno zbog cega je neko postao popularan.
\\makijavelizam na delu.

Poslednja izmena:
Ko u ovome uziva taj je lud na nervnoj bazi. :)

i sve ih je vise.

zasrali su scenu a zatim ulepili sa kilo-dve krvi.

Da bi dobili... sta? Aplauz? Sansu da ponove glupost? Vecu publiku? Youtube "popularnost"?

Nekada se znalo da je popuaran onaj ko je dobar a da je antipopularan onaj ko je idiot.
Sada se izgubila takva polarizacija, i vise nije vazno zbog cega je neko postao popularan.
\\makijavelizam na delu.
pa dobijaju i ogromne pare

Da ne poveruje covek sta mogu, mada opet, onako krvavi i dok cepaju jedni drugima glavu je previse za moj ukus.
I nije to ona publika koja voli Ultimate Fight i sl, da se mlate i batinjaju, krv i to, vec obicni ljudi. Sve je to moglo i dosta suptilnije.

A sta fali? Meni ovo lici na dobro obucene Kasmirske specijalce koji ce izdrzati svaki pokusajni napad kvarnih Pakistanaca. Gutaju halogenke, odbijaju telima udarce maljeva, bacaju so na krvave rane...cvrsti momci. Ovo moze da voli svaka nezna zena.

Back