marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran gde je ta adresaTi malecki, ajd na temu "ko se kome...!:-D
A ti baš voliš da ga dr*ašЈош једна дркалица у животу.
Dobar neki bluetooth...za koleginice kojima je komp kao igrachka a imaju slobodan usb..... ima i bluetooth... zashta li je ko ce ga znati. :shock::shock::shock:
![]()
Ne verujem...one koje cvrkuću,cvrkuću i u RL...znaš i primer...većina nažalost krešti.pa sad pao dolar i nije im nesh bash skupo... cirka 50 evrica.... a i neke bi cvrkutale na savremenom![]()
1.1 im je dosta,ionako vole da se razvlače ceo dan...a mislim da im je topspin najnapredniji mod.aj u kafu da nijedna nece da komentarise one modove kaze oglas ima ih 6 komata........ ybt... mozda felshira ili radi slajz, pa onda top spin
problem je ako ima usb 1.1 onda ne radi ko zeka vec ko meda![]()
1.1 im je dosta,ionako vole da se razvlače ceo dan...a mislim da im je topspin najnapredniji mod.![]()
E,vidiš...ja pokušavao da dam najsmisleniji komentar na temi dosad,pa se pitam kako mi nije uspelo?!ajd sto das bezvezan komentar, karlito, ali sto citiras citavu sliku odmah ispod slike - to ne kapiram...
milo mi je sto ovakve tipove vidjam samo na forumu...
ajd sto das bezvezan komentar, karlito, ali sto citiras citavu sliku odmah ispod slike - to ne kapiram...
milo mi je sto ovakve tipove vidjam samo na forumu...
Auuu brate kuda ide ovaj svet?za koleginice kojima je komp kao igrachka a imaju slobodan usb..... ima i bluetooth... zashta li je ko ce ga znati. :shock::shock::shock:
![]()
ako imas preko 25 a i dalje pricas o zenama u mnozini - onda ti je bedak veci nego sto ja mogu da zamislim. i da razumem.ne razumesh ti to...
cisto da zapamtite, jer je poznato da su zene zaboravne....