HahaPetar_Pan:Hmmm... iznenadili me komentari... ocekivao sam malo vise za nabildovane....
A sto je naslov teme...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahaPetar_Pan:Hmmm... iznenadili me komentari... ocekivao sam malo vise za nabildovane....
A sto je naslov teme...![]()
A zena mu nema, ili dobro prevaspitana, ili ce biti rukom odnesena!McMillan:Pa onaj ko ima mali on se oženi i ćuti.
Hehe.
E glasas sam za sebe... pa gde to ima...POP Mare:HahaJedan glas je moj fore radi, a drugi ciji je to je misterija :?
Aleksej_BASO:Joj zene kako serete......
Za osobe koje traže ovakvog muškarca sam trebao da postavim i petu opciju, "budimo realni, zahtevam skoro nemoguće"Suzy:pa da....a gde je pametan????????
originalan?...i tako to......
pa da vidimo...da li bi -onakve- birale.....;-)
slab ti izbor bwe...
ja trazim : -lep, zgodan, panetan, vredan,pazljiv, sharmantan, duhovit, ambiciozan,veran,snalazljiv.......
i nemam kompromisa.....aaaaa???????? sta cemo sada????ne valja ti anketa..;-)
Zašto mene to pitaš, ja nisam oženjen. Niti sam bio...SumiTara:A zena mu nema, ili dobro prevaspitana, ili ce biti rukom odnesena!
Mada, koji ce sa taki'm. Sta je zadrzava? A?
Ali slatke muke...zelenooka:Au, McMillan, težak izbor, cccc...Sad si me stavio na muke...:-D
McMillan:Zašto mene to pitaš, ja nisam oženjen. Niti sam bio...
jacques:Vickast i sarkastican ubedljivo vodi....pa kako sam ja onda nemam devojku :shock::shock:
sigurno je zbog togaklara_m:Zbog navedene ti lokacije
dark, blue, deep ... mislim![]()
Snezna_kraljica:e, meni je - nista od navedenog. Mada to sto mi treba "slici" na opciju dva - mora da mi bude intelektualno jednak, da imamo zajednickih interesovanja, da bude obrazovan... A uz sve to - sarm.
Kao sto je rekla SumiTara "iluzionista:A valjda bi i ti trebalo da budeš sama u tom slučaju?Ili to nije neophodno?
![]()
Jao kako si ti lepršava...livija:nista od navedenog.....potrebno je da me samo njegovo prisustvo odrzava u stanju blazene letargije, da me oslobadja mojih sopstvenih pitanja, da mi u njegovom prisustvu samo jedna idilicna melodija zvoni u glavi..... to je obdarenost
dovesti nekoga u stanje kulminacije samo svojim prisustvom.... bez reci, bez dodira..... ne mora ni da me pogleda, dovoljno mi je da znam da je tu....
:-D
I ti stvarno veruješ da ja očekujem da izvučem nešto iz ove ankete?Tuzni_patak:Pazi , da ne izvučeš nešto na osnovu ovakve ankete,nadrljaćeš-----
Naravno , da nećeš dobiti iskrene odgovore, zato što idealizacija radi svoj posao uvek....
Od onih što su #tatine dobre devojčice# očekuješ kakav odgovor?
Od #prljavih devojčica, ali u društvu "kulturnih"# očekuješ kakav odgovor?
Od #racionalnih i prema sebi odgovornih devojčica# očekuješ kakav odgovor?
Pa onda pogledaj rezultate....
McMillan:Jao kako si ti lepršava...
Odrašćeš, polako...