ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto to radis sebi
te kafa te tableta kofeina sad i ginko....
nije bas pametno em imas ubrzan metabolizam em ga ubrzavas, os srcku da dobijes ozbiljno :neutral:

sad zvucim ko keva neka al brate delujes mi kao pametno devojce nekako mi krivo da mlad i pametan mozgic sebi to radi :(

a sto to radis sebi
te kafa te tableta kofeina sad i ginko....
nije bas pametno em imas ubrzan metabolizam em ga ubrzavas, os srcku da dobijes ozbiljno :neutral:

sad zvucim ko keva neka al brate delujes mi kao pametno devojce nekako mi krivo da mlad i pametan mozgic sebi to radi :(

pa ne pijem sad ginko, nego na nekoliko meseci, slaba mi periferna cirkulacija :aha: jedno vreme sam bila ko sklerotična :neutral: + ledene ruke i noge.

a za ovu tabletu, stvarno nisam verovala ovome da to uopšte funkcioniše, obično kod mene ništa ne funkcioniše :lol:

dobro si prosla dobro da je kofein mogo je da ti da sta je hteo
stvarno si sasava pa de se tako uzima tableta od nekoga

pa moracu malo
9-1-1.gif

ne izigravaj noja, i ako su lepe zivotinjice meni mnogo cakane :lol:

cek cek neko nekog ovde ne razume
ne das guzu a kazes za malo pa nevina, a pica je na 3, 4 cm....nevina u guzu....pa sam izvukla da si nevina za tih 3, 4 cm
jesi ti mislila na 15cm kite

ovih dana sam toootalno van sebe, malo pre sam jedno mislila da kucam a otkucala drugo, par reci totalno su bile druge :zcepanje: pa brisala pa opet pisala....uopste ne kapiram sta mi ko prica niti kapiram sebe :lol:
moracu da se vratim u normalu ovo kasno lezanje i kasno ustajanje pocelo da ostavlja posledice :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back