ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko ga ebe idemo dalje :lol:
meni stoji vec par dana :zcepanje:

malo pre nesto mi iskocilo na guglu nesto novo, gugl hrom, i jedva sam provalila sta i kako i zovem j da ga pitam i objasnjavam mu a ne znam ni ja sta mu objasnjavam, i on kao aman sta pricas bre ja nista ne kontam, reko ni ja :zcepanje:
pa sam stala pa aj polako svaku rec po rec i onda sastavila normalno recenicu

jjebem ti izraze apdejt, restartovanje, tul bar i ostalo, to za nas kojima je svraka popila mozak bude ponekad nemoguce da se setimo :zcepanje:

ma pričam nešto s koleginicom i u momentu kad treba da kažem ključnu stvar, ja stadoh. ne mogu da se setim šta sam htela. :eek:
tako i sad, radi mi mozak na preskok :lol:

e to i ja, kao ej dodaj mi..... tajac....sta da ti dodam....ma bre ono.....ovaj me gleda ko nenormalnu...ma znas bre.....a da i ona de setim :zcepanje: sad skoro

preterala sam znam sta je, kasno lezem kasno ustajem, ne valja uopste, slabo sad i izlazila ova kosava picila nisam smela pa kad sve skupis dobijes osusen mozak :aha:

e to i ja, kao ej dodaj mi..... tajac....sta da ti dodam....ma bre ono.....ovaj me gleda ko nenormalnu...ma znas bre.....a da i ona de setim :zcepanje: sad skoro

preterala sam znam sta je, kasno lezem kasno ustajem, ne valja uopste, slabo sad i izlazila ova kosava picila nisam smela pa kad sve skupis dobijes osusen mozak :aha:

uzmi čitaj nešto lepo :) to je dobro za podmazivanje mozga :)

uzmi čitaj nešto lepo :) to je dobro za podmazivanje mozga :)

jao ne mogu vise, ko sta radi samo sam citala, citala sam na dan po knjigu kolko sam citala :lol:
sad od kad sam vratila net malo odmaram mozak od tog citanja vec me bilo zamorilo, ne mogu vise knjigu da gledam :lol:
a nije ni to resenje jer ako mi se svidi knjiga u stanju sam da ne zaspim dok je ne procitam :lol:

jao ne mogu vise, ko sta radi samo sam citala, citala sam na dan po knjigu kolko sam citala :lol:
sad od kad sam vratila net malo odmaram mozak od tog citanja vec me bilo zamorilo, ne mogu vise knjigu da gledam :lol:
a nije ni to resenje jer ako mi se svidi knjiga u stanju sam da ne zaspim dok je ne procitam :lol:

ja sam ranije radila tako, kasnije sam se odvikla od čitanja knjiga, nekako nisam ni vremena nalazila, muka mi bilo od ovih koje moram da naučim :sad2:

ja sam ranije radila tako, kasnije sam se odvikla od čitanja knjiga, nekako nisam ni vremena nalazila, muka mi bilo od ovih koje moram da naučim :sad2:

da to je cesta pojava kod studentarije na teskim faksovima :aha:

sad ce zima pa cu opet da citam :lol:
leti i zujum po gradu pa nemam ni kad, a zimi sta ces drugo kad zaveje :roll:
jao zima tako me deprimira pomisao da dolazi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back