ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам се навукао на фокскрајм... :руменко:

a ja kad god naletim tu su neki advokati sudnice i tako to
a to mi dosadno
volim ovo lesevi nauka i sl
iako se nista od onoga ne upotrebljava stvarno u sustini je vecina stvai moguca i onakvi aparati u vecini slucajeva postoje ali odakle para za njih da se tako masovno upotrebe, mastarija

kazem vecia jer za nesto lupaju pa ostaju zivi :lol:

a ja kad god naletim tu su neki advokati sudnice i tako to
a to mi dosadno
volim ovo lesevi nauka i sl
iako se nista od onoga ne upotrebljava stvarno u sustini je vecina stvai moguca i onakvi aparati u vecini slucajeva postoje ali odakle para za njih da se tako masovno upotrebe, mastarija

kazem vecia jer za nesto lupaju pa ostaju zivi :lol:

Па јесте, што кажеш, по серијама испадне да су у стању тренутно да одраде неке ствари, а у реланости појма нема о томе...

Имаш добру серију на фокскрајму "Тело као доказ" која је рађен на сиесај фазон...

А тамо се дају и "Бројеви" и "Касл"... :)

Стана Катић... Ух... :руменко:

Па јесте, што кажеш, по серијама испадне да су у стању тренутно да одраде неке ствари, а у реланости појма нема о томе...

Имаш добру серију на фокскрајму "Тело као доказ" која је рађен на сиесај фазон...

А тамо се дају и "Бројеви" и "Касл"... :)

Стана Катић... Ух... :руменко:

e brojeve sam gledala, to ono kao brat onog detektiva je neki genije matematicar
joj mnogo mi glupa serija

kakav stana ?

Мени се та серија баш свиђа... :)

А Стана је детективка из серије "Касл"... Наше горе лист... Очи ко у срне и осмех...

izredjah serije vreme je da se njupa nesto :zjede:

kud pomenu pljesku, od letos se nisam pocastila dobrom ulicnom pljeskom :zaljubljena:
ej otkrila sam dobro mesto
ides sremskom i ne skrenes u ono sokace sto vodi ka brankovoj ulici nego produzis pravo, ta ulica izlazi na carice milice
elem iz sremske produzi pravo par metara videces ima kafana i salter za pljeske
150din debela ko dva prsta dzaba prilozi :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back