***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
pa bar kod nas i jesmovishe insistiraju na glavi vratu i cnsu...
i kod nas tako

posebno na CNS-u.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bar kod nas i jesmovishe insistiraju na glavi vratu i cnsu...

pa znam da nije samo na zub al nekako mi opet suvise usko da bi sad operiso pljuvacne zlezde recimo
mislim ne znam samo sam mislila da je tako
gresim i ok, eto saznah nesto novo![]()

o ne, sve mi ucimo
sve to spada pod stomatologiju, kad imash suhocu usta idesh kod stomatologa ne kod doktora opshte prakse![]()

ti ne
nista lepse
uz tv...mmmm
ja bih otisla kod orl, ne bi mi palo na pamet kod cika zube
verovatno bi me onda orl poslo kod vas al poenta je da nisam imala pojma

uho-grlo-nos + paranazalni sinusi, jednjak, traheja i bronhi u ovoj novijoj medicini![]()
pljuvacnih zlijezdi nema tu![]()

ja moj tv ni ne gledam više, al' me podsetiste da vidim jesu počeli prijatelji![]()
ja cekam 2 i po muskarca i mcsi
Ја сам се навукао на фокскрајм... :руменко:

a ja kad god naletim tu su neki advokati sudnice i tako to
a to mi dosadno
volim ovo lesevi nauka i sl
iako se nista od onoga ne upotrebljava stvarno u sustini je vecina stvai moguca i onakvi aparati u vecini slucajeva postoje ali odakle para za njih da se tako masovno upotrebe, mastarija
kazem vecia jer za nesto lupaju pa ostaju zivi![]()

Па јесте, што кажеш, по серијама испадне да су у стању тренутно да одраде неке ствари, а у реланости појма нема о томе...
Имаш добру серију на фокскрајму "Тело као доказ" која је рађен на сиесај фазон...
А тамо се дају и "Бројеви" и "Касл"...
Стана Катић... Ух... :руменко:
e brojeve sam gledala, to ono kao brat onog detektiva je neki genije matematicar
joj mnogo mi glupa serija
kakav stana ?

Мени се та серија баш свиђа...
А Стана је детективка из серије "Касл"... Наше горе лист... Очи ко у срне и осмех...