ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili mi je možda potpuno loše pa se opterećujem time jer mi je to trenutno jedina lepa stvar u životu?

Ako:
- nemam posao
- nemam kola
- nemam stan
- nemam nadu da ću išta od toga ikada imati

M?
Može se sve posmatrati na više načina..
ja kolko znam, gore je veterina deficitarna služba...
...nemam ni ja kola...
...nemam ni ja stan...
...nemam ni ja nadu da ću išta od toga imati...
...a stariji sam od tebe jedno 15 god...

ja kolko znam, gore je veterina deficitarna služba...
...nemam ni ja kola...
...nemam ni ja stan...
...nemam ni ja nadu da ću išta od toga imati...
...a stariji sam od tebe jedno 15 god...

Pa i nije deficitarna, šta više, trenutno uopšte nema potrebe za veterinarima.
Nadam se da je kratkotrajno to stanje, tj. da ću mu uskoro videti kraj.
Problem je nastupio kad je počela privatizacija ambulanti i stanica, polovina je vrlo loše privatizovana, sada su u stečaju i nekim nerešenim vlasničkim strukturama.
Nadam se da će uskoro biti bolje, a do tada mi ostaje da volontiram i radim ovaj master, bar da se u nečemu specijaliziram.
Eto.

Pa i nije deficitarna, šta više, trenutno uopšte nema potrebe za veterinarima.
Nadam se da je kratkotrajno to stanje, tj. da ću mu uskoro videti kraj.
Problem je nastupio kad je počela privatizacija ambulanti i stanica, polovina je vrlo loše privatizovana, sada su u stečaju i nekim nerešenim vlasničkim strukturama.
Nadam se da će uskoro biti bolje, a do tada mi ostaje da volontiram i radim ovaj master, bar da se u nečemu specijaliziram.
Eto.

vataj ti preko ako imaš kako...
inače ako čekaš da se stvari reše, ima naglaviš četres, a takva ne trebaš nikome...
...il se misim zaposli u neki drakstor...:/

more... kad znaš da je uštrojila na hiljade prasića a da trepnula nije, nekako čoveka jeza prođe, jel da? :lol:

ja bi razmislijo dal bi joj se zamero da sam joj momak...:sad2:
još ako metne širetu na ruku...
c060.gif

Veterina je divna samo u načelu.
U praksi je ok i super, ali verovatno negde drugde, ne u Srbiji.
Ovde je pristup veterini potpuno pogrešan a mesto koje veterina zauzima je poražavajuće.
Za vreme vlade Nikole Pašića veterina je imala svoje ministarstvo zato što se znao njen značaj.
Sada, nažalost, sittuacija nije ni blizu tome, imamo upravu pri poljoprivredi i nimalo sredstava niti sluha, kao ni za celu poljoprivredu.
I za jednu prvenstveno poljoprivrednu zemlju ponašanje naših vlasti (u poslednjih 20 godina) prema celoj toj oblasti je vrlo poražavajuće i ponižavajuće..

No, da ne tupim, idem ja sad malo u ***** pa se vidimo posle :lol:

Veterina je divna samo u načelu.
U praksi je ok i super, ali verovatno negde drugde, ne u Srbiji.
Ovde je pristup veterini potpuno pogrešan a mesto koje veterina zauzima je poražavajuće.
Za vreme vlade Nikole Pašića veterina je imala svoje ministarstvo zato što se znao njen značaj.
Sada, nažalost, sittuacija nije ni blizu tome, imamo upravu pri poljoprivredi i nimalo sredstava niti sluha, kao ni za celu poljoprivredu.
I za jednu prvenstveno poljoprivrednu zemlju ponašanje naših vlasti (u poslednjih 20 godina) prema celoj toj oblasti je vrlo poražavajuće i ponižavajuće..

No, da ne tupim, idem ja sad malo u ***** pa se vidimo posle :lol:
ona raspravlja o ekonomskoj politici, umesto da vidi kad uđe kod čoveka u dvorište na kakvu higijenu i uslove čuvanja stoke u štalama nailazi i na kakav doček kod domaćina nailazi...:/
...vidim ja da tebe nije cepo vepar...

ona raspravlja o ekonomskoj politici, umesto da vidi kad uđe kod čoveka u dvorište na kakvu higijenu i uslove čuvanja stoke u štalama nailazi i na kakav doček kod domaćina nailazi...:/
...vidim ja da tebe nije cepo vepar...

Šta pričaš opet bzvz.
Ekonomska i državna politika jeste razlog i uzrok svemu tome.
Da postoji dobra politika i upravljanje, bolji bi bili i sami uslovi kod seljaka.

Od čega da seljak napravi moderne štale?
Od kojih para?
Sve i da ima volje i znanja nedostaje mu sredstava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back