dujkenujkeme
Ističe se
- Poruka
- 2.358
sad mi je jasno...viš kako svaki dan može nešto lepo das nauĆi....
jes'li ti sportiskinja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad mi je jasno...viš kako svaki dan može nešto lepo das nauĆi....

al viš zemo kako to oni metnu limun i još neke stvarčice...
...i onda to više uopšte ne liči na mekik...:/
ja si taman pomisle stade ćiša ode zema za sirenje...

zemo...ja svaki put kad vim taj natpis sramove me izedu, pa si pomislim zamisli sad dođe neki beograđanin il novosađanin...![]()
Te šta fali an Dalmatinci, trni im lakat dal ti razbiraš šta su škoji, grote, rebatine i sl...Pametan narod.posto tebe zabole za njihovo misljenje
a bas je dobra fora, ne ume svako tod a procita
e cula sam da se naso neko pametan da trazi odvajanje leskovackog i svi ti juznjacki dijalekti od srpskog, sta sve nece da smisle
posto tebe zabole za njihovo misljenje
a bas je dobra fora, ne ume svako tod a procita
e cula sam da se naso neko pametan da trazi odvajanje leskovackog i svi ti juznjacki dijalekti od srpskog, sta sve nece da smisle
...ali hbg..
eeee tugo...vec je 4:0![]()
jes'li ti sportiskinja![]()
a el si primetijo ti zemo...misim...školovan si čoek i to...da je vuk pola slova uzo od turaka, pa je samo kvačicu metno odozgo umesto ozdo...?Ono što jes' jes' Vuk nas je odvojio još pre više od 150 godina......ali hbg..
zemo...ja svaki put kad vim taj natpis sramove me izedu, pa si pomislim zamisli sad dođe neki beograđanin il novosađanin...![]()

o Zvezdi![]()
Je li, oće li trener od Zvezdu da ti dadne džak brašno, ako zvezda pobedi? Neće! Prema tome....ko ih 'ebe..
pa trebo bi ti prevodilac...![]()

Je li, oće li trener id zvezdu da ti dadne džak brašno, ako zvezda pobedi? Neće! Prema tome....ko ih 'ebe..
![]()

pa trebo bi ti prevodilac...![]()

Znaješ li kakvo - če rečem ja ka’ izlezomo - gledam ovija stranci pa se seti za ovoga, Darbina. Ako je, razđele, čovek postal po njegovoto, ja i ovija Kinez od istoga majmuna nesmo postali. Našti je bil majmun i polovina, a njiniti mora da je bil ćežav, nikakav, jektičav a izgleda da je bil i žltenjičav - poglede kakvi su manečći i užlteli kako limon. ......."
iz "Pisma Mijalka Rasničkog"
pa Zvezda vodi bre![]()
..pa ja bih vas stalno zapitkivala da mi prevedete...nemaš pojma kolko umem da budem dosadna...
al baš bih volela jedan dan da provedem slušajući vaš razgovor uživo...