ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al viš zemo kako to oni metnu limun i još neke stvarčice...:per:

...i onda to više uopšte ne liči na mekik...:/

Ma banda....:D

Ajde navali narode žešći mećici..::D

zesci-mecici.jpg

zemo...ja svaki put kad vim taj natpis sramove me izedu, pa si pomislim zamisli sad dođe neki beograđanin il novosađanin...:sad2:

A što? Samo nas kao nešto blam (mene nije, mislim, ali mnogo se prave Beoograđani), Kad pogledaš bivšu Jugu, svi se nešto diče sa svoj dijalekat, osim nas...zajebo na Vuk neje drugo..:aha: Te šta fali an Dalmatinci, trni im lakat dal ti razbiraš šta su škoji, grote, rebatine i sl...Pametan narod.

Znaješ li kakvo - če rečem ja ka’ izlezomo - gledam ovija stranci pa se seti za ovoga, Darbina. Ako je, razđele, čovek postal po njegovoto, ja i ovija Kinez od istoga majmuna nesmo postali. Našti je bil majmun i polovina, a njiniti mora da je bil ćežav, nikakav, jektičav a izgleda da je bil i žltenjičav - poglede kakvi su manečći i užlteli kako limon. ......."
iz "Pisma Mijalka Rasničkog"

Znaješ li kakvo - če rečem ja ka’ izlezomo - gledam ovija stranci pa se seti za ovoga, Darbina. Ako je, razđele, čovek postal po njegovoto, ja i ovija Kinez od istoga majmuna nesmo postali. Našti je bil majmun i polovina, a njiniti mora da je bil ćežav, nikakav, jektičav a izgleda da je bil i žltenjičav - poglede kakvi su manečći i užlteli kako limon. ......."
iz "Pisma Mijalka Rasničkog"

Jao znam tu priču,a znam i tog što je pisal..;)...Ima i jedna jaka za Sumerci...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back