ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nisam se ja nervirala poslednjih par puta....ali sad sam ocekivala da cistim to....
ali ******....

dzaba mi sve iz druge kada nisam prvu ocistila...
a drugu sabijam koliko mi dobro ide...

ma kretenizam. posle ti jedva nešto odatle treba, ionako je lepše objašnjeno kroz druge predmete.
biće bolje, otkačićeš je u sledećem roku, usput čitaj i ostalo da ne pozaboravljaš i posle lakše bude. :zag:

ma kretenizam. posle ti jedva nešto odatle treba, ionako je lepše objašnjeno kroz druge predmete.
biće bolje, otkačićeš je u sledećem roku, usput čitaj i ostalo da ne pozaboravljaš i posle lakše bude. :zag:

ma jebbem ja njoj mater :)

idem sutra kod ove svoje bivshe asistentice, ona je postala prof isto, na kao neke konsultacije, pa da vidim shta mi ona kaze...

histu sam privela kraju, ostao mi usmeni, a to je najlakshi dio...

sva sreća histologiju sam otkačila bila, inače ne bih mogla sad i sa tim da se bakćem :roll:
iz anatomije samo najteži deo:mrgreen: - usmeni mi ostao.

inače i ja planiram te konsultacije kod prof.koja me sad oborila.. čisto informativno kroz par nedelja, da vidim na čemu sam to pala.
dotle se nadam da će da zaboravi malo kako izgledam i da sam kod nje polagala :lol:

sva sreća histologiju sam otkačila bila, inače ne bih mogla sad i sa tim da se bakćem :roll:
iz anatomije samo najteži deo:mrgreen: - usmeni mi ostao.

meni ne smeta :) ne smeta mi nishta osim anatomije :D
fiziologiju polazem kolokvijima, patologiju sam dala parcijalu, ostao mi iz radiologije samo usmeni, sve samo ne anatomija...

ostao mi usmeni...
pnishte mi prakticni u januaru, imala smrtni slucaj nisam bila sposobna da ucim u februaru, sad polozim prakticni opet...blaaaah...

imamo kao pravo da trazimo zamjenu ako izvlacimo nekoga vishe od tri puta...meni ovo sad bio 4. ako ga opet izvucem svega mi...trazim opet da izvlacim...:)

ja sam na usmeni iz histo izlazila 3 puta, prva dva sve kod istog prof.i obara me oba puta na prvom pitanju.
treći put ga srećom nisam izvukla, dobila sam 9 na usmenom :)

kod nas je test zayeban do zla Boga, ali stvarno zaeban...bez pretjerivanja...izadjem prvi put i polozim ga :) a otishla da vidim da li imam kaznene bodove [to je ako imash manje od 5 tacnih]... kad zavrshish s testom ne znash gdje ti je dupe gdje ti je glava...

zaokruzi tacne konstatacije, zaokruzi netacne konstatacije, izbaci uljeza...a napisane nebuloze, ne znam odakle ih izvlaci...

proshle sedmice polozim prakticni,u petak mi je usmeni...dobijesh tri pitanja...:)
i vec znam ocjenu- 8 :)

svi imaju ili osam ili shest :) ko je izlazio na test vishe od 5 puta ima shest :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back