gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
mrzi mene mogu sad. idi ti![]()
desGde ste nolajferi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrzi mene mogu sad. idi ti![]()
desGde ste nolajferi![]()
ja imam zeleno-plave na neku prababu, nemam pojma ni ja kako ispadoše ovakve![]()

pa da. I kako da se zaustavim na dva parčeta?Isto tako lagana torta, piskote, shlag, visnje i to je to
pa da. I kako da se zaustavim na dva parčeta?![]()

Pa to je nemoguce
I ja nemam mere sa takvim tortama![]()
najviše me nervira kad odem kod neke strine, a tamo torta kao leba i sloj šlaga od 2 mm.Pa to je nemoguce
I ja nemam mere sa takvim tortama![]()
najviše me nervira kad odem kod neke strine, a tamo torta kao leba i sloj šlaga od 2 mm.
i muka mi je od njih posleneka neko baci recept ovde. sad se i meni jede.
), 200g šećera u prahu, i 2-3 šlaga

Mislim da mogu ćevape uz njih da jedemUh... i mene isto. Te "lebaste" torte sa sto kila oraha i teskim kremovima...... Nekad sam mogao da ih jedem, sad su mi bre previse teskei muka mi je od njih posle
Ko hleb.treba ti:
2 dupla pakovanja piškota, ili 4 obična, 4 kisele pavlake (ne slatke!), najbolje su imlekove, sa 20%, imaju crveni poklopac, 600-700g malina (može i smrznutih, naravno otopiš ih), 200g šećera u prahu, i 2-3 šlaga
rukom umutiš pavlake i šećer, nikako mikserom, da se ne razbije pavlaka...onda uzmeš piškote, potapaš ih u mleko i ređaš (ja ređam u 2 reda po 9 komada, ispadne tačno 4 mala pakovanja piškota)... na njih staviš fil od pavlake i šećera, pa maline. onda opet piškote, fil, maline... tako 3 puta, i odozgo šlag
gotovo je za 10 minuta, staviš u frižider i to je to
nemoj da te buni kisela pavlaka, ukus je fenomenalan![]()
treba ti:
2 dupla pakovanja piškota, ili 4 obična, 4 kisele pavlake (ne slatke!), najbolje su imlekove, sa 20%, imaju crveni poklopac, 600-700g malina (može i smrznutih, naravno otopiš ih), 200g šećera u prahu, i 2-3 šlaga
rukom umutiš pavlake i šećer, nikako mikserom, da se ne razbije pavlaka...onda uzmeš piškote, potapaš ih u mleko i ređaš (ja ređam u 2 reda po 9 komada, ispadne tačno 4 mala pakovanja piškota)... na njih staviš fil od pavlake i šećera, pa maline. onda opet piškote, fil, maline... tako 3 puta, i odozgo šlag
gotovo je za 10 minuta, staviš u frižider i to je to
nemoj da te buni kisela pavlaka, ukus je fenomenalan![]()

carica si
hvala![]()

Ja ću ti spremim roštilj ako položišDa mi praviš sutra,![]()

znači višnje, maline i ne gotivim naročito u kolačima![]()

znači višnje, maline i ne gotivim naročito u kolačima![]()

slobodno daj recept. ionako me već 6 meseci i jače, drži trip da se zanimam tortama i kolačima, pa sakupljam recepte da mi se nadju![]()