ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzaba ti je da si i Ajnstajn ..Limd ..opet bi bio glup za Zene :cepanje:
JA imam Life-Street Experience sa devojkama
...dok ti moras pogledati u knjigu pre nego sto progovoris ili muvas devojke :hahaha:
Molim te ne koristi te smajlije više, jer gube smisao. Nisi duhovit, izuzetno si naporan i dosadan tip, koji nije izašao na vazduh, sem kad mora.
Ni na poslu, ako radiš, te ne cene puno, verovatno jer si napadan i dosadan, misleći da si zanimljiv i govoreći glupe fore, na koje se ljudi oko tebe smeju.
Devojci nisi prišao dugo vremena, a možda nikad. Stidiš se da pogledaš neku u oči, zato si ovde preko ''žice'' takva ''muškarčina'', da svašta smeš reći devojkama, a ni stoti deo toga ne smeš progovoriti nekoj uživo.
Što se tiče seksa, a to tebe najviše zanima, nisi ga imao dugo, ili ga možda ga nikad nisi imao. I nemoj mi reći da ti je ''baš sinoć jedna lick balls, i da si joj gurao u ass i da si joj lick pussy'', jer ti niko ne veruje da si video ''pussy'' u životu.
Glup za žene ili nisam, za razliku od tebe, ja sve to imam uživo, dok ti ideš na live web cam i pipaš se i lepiš tastere, sa devojkama koje su slične tebi (čitaj: plašljive).

Te devojke na WebCam ti nikada ne mozes ni sresti u RL ...cak ni polizati joj stiklice sa takvim mentalitetom :lol:

Znaci po tebi ...svi oni Bogati ljudi koji idu na WebCam su Jadni i glupi ?? :eek:

Te devojke sve daju i uzivam sa njima u razgovoru i flertu :lol:

Dok ovde moras se ponizavati do groba za jedan :kiss: :mrgreen:

Toliko su uobrazene da nosem mogu dodirnuti Mesec :hahaha:

Te devojke na WebCam ti nikada ne mozes ni sresti u RL ...cak ni polizati joj stiklice sa takvim mentalitetom :lol:
Znaci po tebi ...svi oni Bogati ljudi koji idu na WebCam su Jadni i glupi ?? :eek:
Te devojke sve daju i uzivam sa njima u razgovoru i flertu :lol:
Dok ovde moras se ponizavati do groba za jedan :kiss: :mrgreen:
Toliko su uobrazene da nosem mogu dodirnuti Mesec :hahaha:
Ti nećeš nijednu upoznati ni preko web cam, a ni sa Foruma, zato si i takva ''muškarčina'' i svašta smeš reći. Da ti neka od njih kaže da se upoznate sutra, usrao bi se od straha.

Koji bogati? Kakve veze ima to? Ko god da ide na bilo kakav vid sajber seks komunikacije, fali mu sve to, samo uživo. Hoćeš da dokažem? Kada si poslednji put yebao? Da si yebao skorije, sigurno ne bi bio toliko dosadan da se ulizuješ svim forumašicama. Od onih koje su mlađe od tebe i do 12-13 godina, do onih koje su toliko starije od tebe.

Ovde ljudi dolaze radi druženja, ne radi seksa, kao ti. Ovde se ljudi ne trude da bi dobili jedan :kiss: ili seks ili lick ili ass, kao ti.

Nisu uobražene, već ne traže ovde sa kim će spavati. Zato te i ignorišu.

...da šetam morem...
thing.19015636.l.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back