Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Mala Megi cestitke i od mene![]()
Hvala, hvala

Evo, za sve vas, da častim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala Megi cestitke i od mene![]()

Pitao sam Angela šta mu je.ma nista spec ....nesto sam onako bzvzbice bolje sutra
![]()

Aj kod mene na suljPada sam ranije pocela da spremam rucak...gladna sam![]()

Aj kod mene na suljPa![]()

nikaka sidok ja stignem do tebe, i moj rucak ce biti gotov![]()
mislijo sam da jeđemo, pa dok ti opereš sudove, ja ću da spremim voćnu salatu, pa posle da zalegnemo i gledamo film i zaspimo i tako... 
nikaka simislijo sam da jeđemo, pa dok ti opereš sudove, ja ću da spremim voćnu salatu, pa posle da zalegnemo i gledamo film i zaspimo i tako...
![]()
Pitao sam Angela šta mu je.
Neće biti bolje sutra![]()

Hvala, hvalaBilo bi dobro još i sutra da prođe sve okej
Evo, za sve vas, da častim
![]()

samo dedemoako necemo da se pipamo, ondak cu da dodjem![]()
Ajde, man se te patetike, glavu goreja se ponadala da pitas mene![]()
zivot si mi unistio![]()

Napadan siSve je Ok Limd ...
A sto pitas?![]()

Kada ne znaš šta nekome da kažeš, ili staneš u svoju odbranu na normalan način, govoriš mu da je gej.Napadan ?![]()
Jesi li ti Gay pa mislis da tvoje Ass napadam ?![]()
Samo sam direktan i nisam Shy kao Gay![]()
Hey Paganko ...jesi li nasao Zamenu Tanzistora za punjac ?

Ko je pominjao forumašice? Pogledaj kroz prozor svoje sobe. Vidiš li realan život? Život bez kompjutera?Ma naeba se ti, sve 4umasice zanose u krivinu od tvog @/////////D![]()
![]()
Ne zasmejavaj me vise plzzz! Pucicu od Smeha xaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaa!!![]()
Pravo dat ikažem, nisam još. Ali hoću. Samo da isprojektujem pločicu za ovaj DC drajver. To mi je u ovom momentu hitnije od od tog punjača. Takođe, moram prvo da testiram dotični, da bih bio siguran da je on zaista krivac, a neki drugi deo (iako sam gotovo 100% siguran).

Ko je vlada?da vlada mir u svetu![]()