ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da uzivam na selu, u toplom prolecnom danu u hladu drveta, uz omiljenu knjigu... :heart:

thing.17983197.l.jpg

Zvuci kao film:D

Veruj mi, zapravo je vrlo realno, nije mi rodjena, ali ima jedna baka u selu nadomak grada u kojem zivim koja mi je jako draga, znas kako je lepo iskljuciti mobilni, otici tamo, izaci u setnju, iskljuciti brige, misliti ili o necem lepom, ili ni o cemu...

Tamo dobijem navalu inspiracije da nesto nacrtam i napisem...

Dok mazis jagnje ili pile, jedes neprskane jabuke pravo sa drveta i jedes domaci sir, vozis bicikl neasfaltiranim putem i zivis, makar samo na dan ili sate, mnogo jednostavnije a prirodnije nego u gradu, preporodis se :)

Veruj mi, zapravo je vrlo realno, nije mi rodjena, ali ima jedna baka u selu nadomak grada u kojem zivim koja mi je jako draga, znas kako je lepo iskljuciti mobilni, otici tamo, izaci u setnju, iskljuciti brige, misliti ili o necem lepom, ili ni o cemu...

Tamo dobijem navalu inspiracije da nesto nacrtam i napisem...

Dok mazis jagnje ili pile, jedes neprskane jabuke pravo sa drveta i jedes domaci sir, vozis bicikl neasfaltiranim putem i zivis, makar samo na dan ili sate, mnogo jednostavnije a prirodnije nego u gradu, preporodis se :)

E zato jedva cekam raspust.........i pravac kod babe....odmor,nema auta da ti zvrcaju po glavi i mozgu.....'ocel vise...

E zato jedva cekam raspust.........i pravac kod babe....odmor,nema auta da ti zvrcaju po glavi i mozgu.....'ocel vise...

Dok ne dodje raspust, idi u park rano izjutra dok jos nema mnogo ljudi, to je dobra alternativa tome :)

Uzmes caj, kafu ili toplu cokoladu (preporucujem ovo trece) za poneti, kroasan sa marmeladom, ako imas ljubimca, povedes ga...

Ja se s mojim psom grlim i valjam po negazenom snegu, znas koliko ti to energije da :)

Kad je toplo i suvo, ja cak i lezim na klupi u parku slusajuci muziku i citajuci knjigu, a nekad tamo i pisem dnevnik :)

Lepa zamisao je i poneti cebence i leci na travu, ja se jednom godisnje skupim s aprijateljima i odemo nadomak grada kraj reke, ponesemo prostirke, sve vreme lezimo, pricamo, brckamo s eu potocicu, bude super :)

Zaboravis na smog, buku, guzvu, pravis vencice od belih rada i fotografises leptirice...

Mozda nekom zvuci dosadno, ali meni se svidja... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back