Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Da uzivam na selu, u toplom prolecnom danu u hladu drveta, uz omiljenu knjigu...
![]()
Zvuci kao film
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da uzivam na selu, u toplom prolecnom danu u hladu drveta, uz omiljenu knjigu...
![]()
Zvuci kao film![]()

Veruj mi, zapravo je vrlo realno, nije mi rodjena, ali ima jedna baka u selu nadomak grada u kojem zivim koja mi je jako draga, znas kako je lepo iskljuciti mobilni, otici tamo, izaci u setnju, iskljuciti brige, misliti ili o necem lepom, ili ni o cemu...
Tamo dobijem navalu inspiracije da nesto nacrtam i napisem...
Dok mazis jagnje ili pile, jedes neprskane jabuke pravo sa drveta i jedes domaci sir, vozis bicikl neasfaltiranim putem i zivis, makar samo na dan ili sate, mnogo jednostavnije a prirodnije nego u gradu, preporodis se![]()
E zato jedva cekam raspust.........i pravac kod babe....odmor,nema auta da ti zvrcaju po glavi i mozgu.....'ocel vise...

Dok ne dodje raspust, idi u park rano izjutra dok jos nema mnogo ljudi, to je dobra alternativa tome
Uzmes caj, kafu ili toplu cokoladu (preporucujem ovo trece) za poneti, kroasan sa marmeladom, ako imas ljubimca, povedes ga...
Ja se s mojim psom grlim i valjam po negazenom snegu, znas koliko ti to energije da![]()

Ti si djete iz bajke....![]()

Ja samo imam talenta da svakom danu dam neki lep pecat po cmeu cu da ga se secam, to je sve...
Juce sam zavrnula tepih i igrala uz MJ-a tri sata bez prestanka, dok nisam otisla u nenamernu spagu (parket mi je dobro uglacan) i istegla misice
Kukala sam pola sata![]()

Da mi je naci takvu djevojku.....uhhh![]()

Samo sala, muzika i ja, kao nekada... Hip-hop, one love forever... 

Igrala...Samo sala, muzika i ja, kao nekada... Hip-hop, one love forever...
![]()
)))