neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
nema u ljubavi moćne nemoćne...
 eeeeeeeee.....prsla sam skroz....ali vi ste tu ako mi podje po zlu....ima da naotvaram tema i temica.....
 eeeeeeeee.....prsla sam skroz....ali vi ste tu ako mi podje po zlu....ima da naotvaram tema i temica.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema u ljubavi moćne nemoćne...
 eeeeeeeee.....prsla sam skroz....ali vi ste tu ako mi podje po zlu....ima da naotvaram tema i temica.....
el zelite ljubav, romantiku el eks?
ps. racuna se i analni
 to ne moze
 to ne moze 

zelim paznju...a nju mogu da dobijem kroz sve to navedeno...osim analato ne moze
tako da, daj shta dash
Da...daj sta date 4umashice ....lol
ipak, cini mi sa da paznju treba zaraditi samopostovanjem koje je rezultat samoulaganja (a ne misli se na sminkanje i kratke suknje) u intelekt, vredne ciljeve i svoje telo
posle te primecuju oni koji i treba da te primete i sa kojima imas zaista nesto zajednicko
 ))
))
 ))))
))))
iskreno, mozda i previse
ipak, cini mi sa da paznju treba zaraditi samopostovanjem koje je rezultat samoulaganja (a ne misli se na sminkanje i kratke suknje) u intelekt, vredne ciljeve i svoje telo
posle te primecuju oni koji i treba da te primete i sa kojima imas zaista nesto zajednicko

)
) ))))
))))
e nece da me prodje....

Khm... Tako si pricala svasta nesto za onog highlander-a...

7mica na LOTOu bi resila sve moje probleme..........