neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
nema u ljubavi moćne nemoćne...
eeeeeeeee.....prsla sam skroz....ali vi ste tu ako mi podje po zlu....ima da naotvaram tema i temica.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema u ljubavi moćne nemoćne...
eeeeeeeee.....prsla sam skroz....ali vi ste tu ako mi podje po zlu....ima da naotvaram tema i temica.....
eeeeeeeee.....prsla sam skroz....ali vi ste tu ako mi podje po zlu....ima da naotvaram tema i temica.....
el zelite ljubav, romantiku el eks?
ps. racuna se i analni![]()
to ne moze 

zelim paznju...a nju mogu da dobijem kroz sve to navedeno...osim analato ne moze
tako da, daj shta dash![]()
Da...daj sta date 4umashice ....lol
ipak, cini mi sa da paznju treba zaraditi samopostovanjem koje je rezultat samoulaganja (a ne misli se na sminkanje i kratke suknje) u intelekt, vredne ciljeve i svoje telo
posle te primecuju oni koji i treba da te primete i sa kojima imas zaista nesto zajednicko
))
))))
iskreno, mozda i previse
ipak, cini mi sa da paznju treba zaraditi samopostovanjem koje je rezultat samoulaganja (a ne misli se na sminkanje i kratke suknje) u intelekt, vredne ciljeve i svoje telo
posle te primecuju oni koji i treba da te primete i sa kojima imas zaista nesto zajednicko

)
))))
e nece da me prodje....
![]()
Khm... Tako si pricala svasta nesto za onog highlander-a...

7mica na LOTOu bi resila sve moje probleme..........![]()