***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
a brkove da ostavim? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pošto mi obrijanom daju 23 
po nalogu ćaos
Pa kao da imam skoro 25 godinaPošto mi obrijanom daju 23
![]()

A gej pesme :s
Pa zar nisi?meni rekli da sam sedmi razred![]()

Pa ništa nisu pogrešili![]()
Rekao bih da si 90-91. godište. Al ovako kroz postove bih rekao da si 87-86.

Devojko, prvi put te vidimjaoooooooooooo ko da ne znas koje sam godiste![]()

meni rekli da sam sedmi razred![]()

A slično je i sa drugaricom iz Aleksinca. Skorije dolazila kod mene na vikend i pričamo nešto i pomenem da ima 24 godine i ona me gleda i smeje se i podseti me da je 91. godište! A, recimo, mog brata devojka je takođe 91. godište, i ne mogu dve reči da progovorim s njom. Obrisao sam sve sa FB-a, pa i nju, i videla me na ulici pre neki dan i ''nije htela da mi se javi jer sam je obrisao sa FB-a''dobro je, zaustavio si se na vreme, neko mi rekao da zvučim i kao da sam 85.-84.![]()
Nemojjjjjj

Koje ti godište sestra?mene i moju mamu srela neka starija žena pa je pitala 'a ovo li ti mladja ćerka' (pošto moju mladju sestru već zna)
nego računam, ne vidi baka šinko![]()
A slično je i sa drugaricom iz Aleksinca. Skorije dolazila kod mene na vikend i pričamo nešto i pomenem da ima 24 godine i ona me gleda i smeje se i podseti me da je 91. godište! A, recimo, mog brata devojka je takođe 91. godište, i ne mogu dve reči da progovorim s njom. Obrisao sam sve sa FB-a, pa i nju, i videla me na ulici pre neki dan i ''nije htela da mi se javi jer sam je obrisao sa FB-a''