Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam baš ljubitelj tv programa, poslednjih dana sam odgledala dosta dobrih starih filmova na tv Klasik br 203, ili 204, program za kultne filmoveNet je super brz. TV kanali mi se sviđaju..

Ljudi te danas cene po poslu koji radis i koliko od njega zaradjujes uz to koliko ti je taj isti posao stabilan.Po statusu na osnovu tog posla u drustvu.Ako ne ispunjavas te neke kriterijume komunikacija vrlo brzo pocinje da bledi ako osoba vidi da zaradjuje i ima veci status itd od tebe.Pocne da ti deli ne trazene savete i toxicni izokola spusta tvoju vrednost.
Posebno kod devojaka i zena, ali tu bas.Ma koliko im bio interesantan kao osoba i po liku kad cuju da kuburis sa poslovima i nemas stabilan posao vec godinama npr od korone do danas i radis sve nesto sezonski i menjas neke krs poslove jer jednostavno ne mozes da nadjes nesto gde ces da se skrasis i uklopis.
Manje vredis tj gotovo nista...Nisi vredan drustva, price i ljubaznosti.
Ne znam mozda gresim ili jednostavno nekako imam tu srecu da se takvi ljudi nadju oko mene i nekako su uvek tu da me osudjuju, vrednuju, odjednom ignorisu...
Jbg poceo sam da izbegavam ljude i udaljio se od ljudi da bih to izbegao dok ne zadovoljim te drustvene statuse i resim taj problem ako ga uopste budem resio.
Moj zivotni moto nije da budem milioner i lovan vec da imam slobodu i miran zivot bez stresa i uzivam u mojim hobijima i zo podelim s nekim.Dakle jednostavan zivot bez nekih posebnih ambicija, njih dobijem kad vidim da ima prostora, mogucnosti i sansi dakle nisu odsutne.