Ja bih da izjavim

Screenshot_20241014-145503_Instagram.jpg

Ja bih da izjavim:

Prekjuče sam telefonom sredila Ugovor sa MTS-om. Juče su došla dva momka i namestili i TV i net.

Net je super brz. TV kanali mi se sviđaju..ako baš hoću da znam nešto o TV N1 i Nova rs, mogu da uđem na njihove web portale.

I sve bi bilo ok, dok nismo mama i ja došle do poslovnice SBB-a ( Ugovor sa SBB-om se vodi na mamu ).

Žena na pultu je malo falilo da nas pojede što smo već prešli u MTS. I objašnjavamo joj da se radi o ceni paketa i ona ništa.

Na kraju kaže: " Imate da platite i 4 dana januara"

Gledam je zapanjeno. Nijedan račun nisam kasno platila. Uvek pre određenog datuma. A ona nama " 4 dana januara". Tužno..

Sad ne žalim što sam prešla na MTS.

Net je super brz. TV kanali mi se sviđaju..
Nisam baš ljubitelj tv programa, poslednjih dana sam odgledala dosta dobrih starih filmova na tv Klasik br 203, ili 204, program za kultne filmove
SuperStar je odličan kanal, br 200
Imaš i SuperStar2 i 3

Sada vikendom ide serija Ringišpil po romanu Jelene Bačić Alimpić
Radnim danima serija Krunska 11 premijerno.

I makni se iz politike, odbaci žal za stranačkim angažovanjem, opusti se i uživaj!

Ljudi te danas cene po poslu koji radis i koliko od njega zaradjujes uz to koliko ti je taj isti posao stabilan.Po statusu na osnovu tog posla u drustvu.Ako ne ispunjavas te neke kriterijume komunikacija vrlo brzo pocinje da bledi ako osoba vidi da zaradjuje i ima veci status itd od tebe.Pocne da ti deli ne trazene savete i toxicni izokola spusta tvoju vrednost.

Posebno kod devojaka i zena, ali tu bas.Ma koliko im bio interesantan kao osoba i po liku kad cuju da kuburis sa poslovima i nemas stabilan posao vec godinama npr od korone do danas i radis sve nesto sezonski i menjas neke krs poslove jer jednostavno ne mozes da nadjes nesto gde ces da se skrasis i uklopis.
Manje vredis tj gotovo nista...Nisi vredan drustva, price i ljubaznosti.

Ne znam mozda gresim ili jednostavno nekako imam tu srecu da se takvi ljudi nadju oko mene i nekako su uvek tu da me osudjuju, vrednuju, odjednom ignorisu...

Jbg poceo sam da izbegavam ljude i udaljio se od ljudi da bih to izbegao dok ne zadovoljim te drustvene statuse i resim taj problem ako ga uopste budem resio.

Moj zivotni moto nije da budem milioner i lovan vec da imam slobodu i miran zivot bez stresa i uzivam u mojim hobijima i zo podelim s nekim.Dakle jednostavan zivot bez nekih posebnih ambicija, njih dobijem kad vidim da ima prostora, mogucnosti i sansi dakle nisu odsutne.

Ljudi te danas cene po poslu koji radis i koliko od njega zaradjujes uz to koliko ti je taj isti posao stabilan.Po statusu na osnovu tog posla u drustvu.Ako ne ispunjavas te neke kriterijume komunikacija vrlo brzo pocinje da bledi ako osoba vidi da zaradjuje i ima veci status itd od tebe.Pocne da ti deli ne trazene savete i toxicni izokola spusta tvoju vrednost.

Posebno kod devojaka i zena, ali tu bas.Ma koliko im bio interesantan kao osoba i po liku kad cuju da kuburis sa poslovima i nemas stabilan posao vec godinama npr od korone do danas i radis sve nesto sezonski i menjas neke krs poslove jer jednostavno ne mozes da nadjes nesto gde ces da se skrasis i uklopis.
Manje vredis tj gotovo nista...Nisi vredan drustva, price i ljubaznosti.

Ne znam mozda gresim ili jednostavno nekako imam tu srecu da se takvi ljudi nadju oko mene i nekako su uvek tu da me osudjuju, vrednuju, odjednom ignorisu...

Jbg poceo sam da izbegavam ljude i udaljio se od ljudi da bih to izbegao dok ne zadovoljim te drustvene statuse i resim taj problem ako ga uopste budem resio.

Moj zivotni moto nije da budem milioner i lovan vec da imam slobodu i miran zivot bez stresa i uzivam u mojim hobijima i zo podelim s nekim.Dakle jednostavan zivot bez nekih posebnih ambicija, njih dobijem kad vidim da ima prostora, mogucnosti i sansi dakle nisu odsutne.

Brate , takvi ti ni ne trebaju , bole te brige, uzivaj

Ne volim kad sunce ujutru bljesne zimi i bijesti ko ludo pa i tokom dana na hladnoj temperaturi.To mi je depresivnije vise nego kad je oblacno i tmurno, zapravo zimi volim kad nema sunca i kad je oblacno jer na hladnom vremenu mi odgovara tmurno oblacno i mracno vreme.

Back