Ja bih da izjavim

jbdi ,
240633-jpg.jpg

ajmo forumski narode , ima za svakog

Требам до зубара а прст се лечи,теже је држати било шта том руком,имати фокус а кад да одем,да ли да чекам да прође одакле знам.....

Deaktivirao sam fejs i instagram doduse sa mogucstvom povratka ako nesto bas zatreba i iskrsne.Bili su obrisani tj aplikacije celo leto a sad i skroz deaktivirane te dve mreze...

Ostao je ovaj forum i YouTube a twiter ili X mi je renoviran, preoran tj svi twitovi izbrisani licni i korisnicko ime izmenjeno, otpratio sam prijatelje koje licno znam i blokirao te sad ga koristim da pratim vesti i da se podsetim toksicnosti tih mreza i eventualno odgovorim na neke tvitove.Nikako licne tvitove ne pisem vise i to je to od tih mreza za mene...Ne trebaju mi vesti fejk ljudi i njihove hvalospeve pune toksicnosti i licemerstva, te price i objave nerealne slike zivota i sveta koji stavljaju i dozivljavaju zivot poput neke super star holivudskih zvezda.Muka mi je od toga i sad mi je lakse.

Zbogom, mozda se i vratim ali nadam se da ne.A X nek me podseca koliko su odvratne te mreze koje sam imao jos od 2008 godine do sad a mozda se desi i njega da obrisem.On je dosta mracniji i toksicniji ali nije licemeran i prikazuje stvari onakve kakve jesu ali mraci.

Back