sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ali da ne zivim stalno sa zenom, nego da budem di zelim?
Jel to moze tako ili ne?
Jel to moze tako ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to moze tako ili ne?
Naravno.
Ima i zena koje nisu pravljene za vezu ali i one moraju da se udaju i razmnozavaju. Takve bas i traze to sto nudis jer im odgovara.
Moja bivsa koleginica se tako privalila liku koji je u Bg-u 3 do 4 meseca godisnje a ostalo je napolju. Mada pitam se sta mu je trebalo da i tih 3 meseca sebi zagorca sa onakvim skoticem... ( nije ruzna nego odvratna kao covek).
Ne moraju ni da se udaju. Cemu papir?
Ali, ako se ja pitam takav odnos je najlepsi. Svako ima svoj zivotni prostor, vidjamo se kada pozelimo, mozemo biti i mesec dana skupa, ali da znas da imas gde da se osamis kada pozelis. Mislim da nikada ne bih mogla ziveti sa nekim.
Ali, ako se ja pitam takav odnos je najlepsi. Svako ima svoj zivotni prostor, vidjamo se kada pozelimo, mozemo biti i mesec dana skupa, ali da znas da imas gde da se osamis kada pozelis.
Mislim da nikada ne bih mogla ziveti sa nekim.
I ja bida nisu sve Slut
![]()
Jel to moze tako ili ne?
ne da može, nego tako treba ... ako valja sam ćeš htjeti da sa njom budeš ćešće i nema problema ni za nju ... nek se trudi
Jel to moze tako ili ne?
Jel to moze tako ili ne?
Ali, ako se ja pitam takav odnos je najlepsi. Svako ima svoj zivotni prostor, vidjamo se kada pozelimo, mozemo biti i mesec dana skupa, ali da znas da imas gde da se osamis kada pozelis. Mislim da nikada ne bih mogla ziveti sa nekim.
Jel to moze tako ili ne?
Kažete da je to običan komad papira,a nije, to je i moje i njeno obećanje na tom papiru,to je i njena i moja reč data u tom momentu i zapisana na tom papiru da se ne zaboravi.Vama ne znači ništa jer su došla vremena da se obećanja zaboravljaju,a reči pogaze,a meni još uvek to nešto znači jer ljudi se drže za reč,a volovi za rogove.
Ajde lepo priznajte da je puno lakše živet egoistično i bez obaveza da se za nekog žrtvujete,da se zbog nekog morate dizat u dva sata ujutro i menjat smrdljive pelene, da nekome kad je bolestan idete po tabletu i čaj...
Nemojte u filozofiranju tražiti opravdanje za svoj kukavličluk i svoju nespremnost da stvorite brak i decu. Bojite se onoga što nosi sutra, niste spremni stat na crtu i prihvatit rizik u životu.
necu da te offiram sad, ozb
ali
rizik je uvek , sa ili bez papira
obecanje , znash shta sledi...
i zaista je tako..
nadam se da se necesh uveriti u to tj da ce ono shto si napisao i mislish zaista biti ostvarljivo u tvom zivotu))
može...samo nemoj da te boli ako i ona poželi da luta i radi svaštaAli da ne zivim stalno sa zenom, nego da budem di zelim?
Jel to moze tako ili ne?
Kažete da je to običan komad papira,a nije, to je i moje i njeno obećanje na tom papiru,to je i njena i moja reč data u tom momentu i zapisana na tom papiru da se ne zaboravi.Vama ne znači ništa jer su došla vremena da se obećanja zaboravljaju,a reči pogaze,a meni još uvek to nešto znači jer ljudi se drže za reč,a volovi za rogove.
Ajde lepo priznajte da je puno lakše živet egoistično i bez obaveza da se za nekog žrtvujete,da se zbog nekog morate dizat u dva sata ujutro i menjat smrdljive pelene, da nekome kad je bolestan idete po tabletu i čaj...
Nemojte u filozofiranju tražiti opravdanje za svoj kukavličluk i svoju nespremnost da stvorite brak i decu. Bojite se onoga što nosi sutra, niste spremni stat na crtu i prihvatit rizik u životu.
ajde ne ponavljajte tu vendinu ili jaminu frazu sta mi znaci komad papira.samo sam najvece glupace i guske cuo da to pricaju.a sta ako ste u vezi sa nekim 15 god i imate decu i odlucite da se rastavite, kako cete da podelite imovinu?brak je zakonski regulisan koliko ja znam u celom svetu.brakom se sklapa zajednica koja se evidentira.to je za ozbiljne ljude nije za lelemude