Izvući će se Vučić?!

Plant

Veoma poznat
Poruka
11.664
"Drugo, i kada se završe izbori, postoji šansa da se dokupi većina korupcijom ili ucenama, čim se objavi protivnička lista, počeće da radi na tome", skreće pažnju Čanak.

Vrlo realna opcija.
Ja sam očekivao prevrat u državi, sa ovim studentskim protestima.
Jer je protiv studenata, armija botova i sendvičara, nemoćna.
Mladost je cvet jednog naroda,..
(a, ko su botovi, vidimo).
A oni studenti se nisu razjedinili ni ugasili. Time je pad Vučića postao neizbežan.
Ali, obzirom da on tek sada neće prezati ni od čega, jer je očigledno da je ostavio (i sakrio) svoje 'krvave' tragove diktature, zasnovane na lažima i represiji (i sada ih ostavlja), treba očekivati i ovu drugu šansu.
Dačić ga nije izneverio .. verovatno i neće,.. radije će abdicirati...
Opozicija (ili bar deo) su njegovi pioni (tako piše na Krstarici), pa je i Čankova teorija vrlo realna ?

(I ideološke razlike pojedinih političkih opcija nisu nepremostive.)
Koliko je realna ta opcija ?

realno je.... on neće da raspiše izbore ako nema sigurnost da će da ostane na vlasti...ako ih raspiše a pitanje da li hoće znači da ima dovoljno svojih spavača na drugim listama.. kad je Slobi falilo nekoliko mandata DEPOS se pocepao i u vladu sa SPSom je ušla Nova Demokratija onog udbaša Mihajlovića...tako da mislim da ćemo se teško osloboditi ovog zla na vlasti...ali nije nemoguća misija

realno je.... on neće da raspiše izbore ako nema sigurnost da će da ostane na vlasti...ako ih raspiše a pitanje da li hoće znači da ima dovoljno svojih spavača na drugim listama.. kad je Slobi falilo nekoliko mandata DEPOS se pocepao i u vladu sa SPSom je ušla Nova Demokratija onog udbaša Mihajlovića...tako da mislim da ćemo se teško osloboditi ovog zla na vlasti...ali nije nemoguća misija
Pa do Srba je. Ako hoce da ga promene, izaci ce na izbore sa 80%+ izlaznosti.

Ako ne zele, bice izlaznost ispod 70% i onda vrv opozicija gubi izbore opet.

Znaci samo masovna izlaznost i nista vise pa cak i uz kradje!

Realno studenti su potpuno neodređeni u vezi šta posle Vučića, oni nemaju nikakav ekonomski ni politički program , da li žele neutralan stav, u NATO , protiv njega u EU ili izvan EU , osnovni odnos prema današnjem ekonomskom modelu ..itd. Biti protiv Vučića nije dovoljno.
Za sada je dovoljno samo ga skloniti sa vlasti.
Pitanja: NATO, EU - su referendumska pitanja naroda, a ne studenata.

"Drugo, i kada se završe izbori, postoji šansa da se dokupi većina korupcijom ili ucenama, čim se objavi protivnička lista, počeće da radi na tome", skreće pažnju Čanak.

Vrlo realna opcija.
Ja sam očekivao prevrat u državi, sa ovim studentskim protestima.
Jer je protiv studenata, armija botova i sendvičara, nemoćna.
Mladost je cvet jednog naroda,..
(a, ko su botovi, vidimo).
A oni studenti se nisu razjedinili ni ugasili. Time je pad Vučića postao neizbežan.
Ali, obzirom da on tek sada neće prezati ni od čega, jer je očigledno da je ostavio (i sakrio) svoje 'krvave' tragove diktature, zasnovane na lažima i represiji (i sada ih ostavlja), treba očekivati i ovu drugu šansu.
Dačić ga nije izneverio .. verovatno i neće,.. radije će abdicirati...
Opozicija (ili bar deo) su njegovi pioni (tako piše na Krstarici), pa je i Čankova teorija vrlo realna ?

(I ideološke razlike pojedinih političkih opcija nisu nepremostive.)
Koliko je realna ta opcija ?
Pitaj Čanka ko je kriv - onaj ko nudi ucenu ili onaj koji prihvata?
Rešavajte svoje probleme na vreme a nas se okanite.

Realno ova vlast se na hipi, neozbiljan način i sa ovakvom opozicijom koja je ovakva teško menja. Ako neko misli da narod zamajava nekoliko godina protestima i da tako iznuruje sns grdno se vara jer se upravo desilo suprotno. Ne može masa studenta i običnih građana mesecima ili godinama da izlazi na ulicu a da rezultata nema. Kada budu bili sledeći izbori od svih iz opozicije očekujem samo pasivnost kao i do sada a masa ljudi će do tada da se razočara šetanjem u prazno. Sns centrala upravo ovu taktiku i sprovodi. Najveći krivci za raspad ovih protesta su samoprozvani intelektualci i političari i svakakve anonimne ličnosti koje su pokušavale da sve rade samo zarad lične promocije. Niti su sebe ispromovisale te persone niti su poljuljale ovu vlast već je sasvim suprotno. Na veliki skup 15 marta je izašlo oko 350.000 ljudi da im se ne kaže ništa i ne predstavi ništa kao plan ili neki okvir kako dalje. Zadnji protest simbolika kao zeleno svetlo. Mislim realno sprdnja. Za zeleno svetlo smo se valjda svi složili i krenuli na protest još u početku a niko ništa konkretno da stavi u prvi plan. Čak su i zahtevi vezano za nadstresnicu otišli u deseti plan zbog onih propalih zborova i rasipanje energije oko istih. Ovo je od 2017 godine sigurno 4 ili 5 talas protesta i uvek zamru.

Poslednja izmena:
Realno studenti su potpuno neodređeni u vezi šta posle Vučića, oni nemaju nikakav ekonomski ni politički program , da li žele neutralan stav, u NATO , protiv njega u EU ili izvan EU , osnovni odnos prema današnjem ekonomskom modelu ..itd. Biti protiv Vučića nije dovoljno.
U ovom trenutku za njihove ciljeve ekonomski, politički i svaki drugi program im je potpuno nepotreban. Cilj je osloboditi državni aparat iz kandži sekte. I naravno da to jeste dovoljno jer kada se odbiju ovi koji su na platnom spisku SNS, velika većina glasača je uz studente jer je svesna da se sa ovima više ne može. Kada i ako sekta konačno bude razvlašćena u potpunosti, onda ćemo da se bavimo drugim pitanjima. To je jasno svima sem Vučeviću, tebi i vama sličnima, pošto je ovo što si napisao on takođe pitao studente. ''Šta ćete sa Kosovom, šta ćete sa sankcijama Rusiji, hoćete ili nećete u EU...''

Hteo bi on, ali nema gde da pobegne. Nijedna država neće da primi sveizdajnika. Ne zbog principa i solidarnosti sa nama nego što neće da prljaju sebe.

Posle treba da se peru kod svog naroda i političkih protivnika- Ti si potpisao azil onom Šizoju što lupa bananu dečaku i zatrpava narod pod tunelima i nadstrešnicama. Ne, nisam ja, Tomašenko je to uradio, Tomašenko: Nisam ja nema šanse da bih garantovao za tu ljigu...itd. Šta će nekome takva mrlja u karijeri i da celu zemlju obruka.

Eventualno u Svazilend (ne Ćacilend, nego kod onog pervertiranog Svazi kralja) dok ne spiskaju par milijardi koje prokrijumčari.
Posle će da ga butnu u lonac, šta će im.

.... Niti su sebe ispromovisale te persone niti su poljuljale ovu vlast već je sasvim suprotno. Na veliki skup 15 marta je izašlo oko 350.000 ljudi da im se ne kaže ništa i ne predstavi ništa kao plan ili neki okvir kako dalje. Zadnji protest simbolika kao zeleno svetlo. Mislim realno sprdnja. ....

Ja sam baš očekivao da izađe rektor Đokić i vatrenim govorom upali masu :mrgreen: :hahaha:

Hteo bi on, ali nema gde da pobegne. Nijedna država neće da primi sveizdajnika. Ne zbog principa i solidarnosti sa nama nego što neće da prljaju sebe.

Posle treba da se peru kod svog naroda i političkih protivnika- Ti si potpisao azil onom Šizoju što lupa bananu dečaku i zatrpava narod pod tunelima i nadstrešnicama. Ne, nisam ja, Tomašenko je to uradio, Tomašenko: Nisam ja nema šanse da bih garantovao za tu ljigu...itd. Šta će nekome takva mrlja u karijeri i da celu zemlju obruka.

Eventualno u Svazilend (ne Ćacilend, nego kod onog pervertiranog Svazi kralja) dok ne spiskaju par milijardi koje prokrijumčari.
Posle će da ga butnu u lonac, šta će im.
Ali ovaj scenario ne smemo da dozvolimo
:kuvar5::tambalamba:

Moramo strogo da pazimo da ga sačuvamo živog i zdravog. :mazi:I neskuvanog

Back