izvrtanje...

ponekad ali bolje kad ne radim to

- - - - - - - - - -

ispadoh sad bash dobra a i to je dosadno
mada nekad to ljudi ne rade namerno nego tako shvate mislim da mi se desavalo kao glup si ili samo ne razumes

da li ste skloni izvlačenju iz konteksta nečijih reči, radi okretanja priče u svoju korist...?
misim naravno da niste, al eto ipak da pitam...

Ne. Što bih to radila. To je barem iz mog pisanja, jasno, kako ja shvatam život. Pišem najotvorenije i tamo gde sam za*erkila ja, kao i gde smatram da su drugi grešili u odnosu na mene. Nema potrebe za tim. Za izvrtanjem bilo čega. Jasno je da nije uvek sve za ponos, ali istina je jedna. Nema kalkulacija. Alternative. Ulepšavanja. To je, šta je. Ni ja se kao ličnost ne ponosim nekim stvarima, ali ne mogu da kažem, da je nešto istina, samo eto, da bih ja lepša ispala u očima sveta, a da drugome guram taj prstić u oke, zamazujući i praveći lažnu sliku. Ni kada pišem u odnosu na sebe, ni kada pišem u odnosu drugih sa mnom. Znači, to otpada. Vidi, vidi...Možda baš u tome i jeste moja greška, m? :mrgreen: Dobro ste mi pitanje postavili, da se njime u narednom periodu, (po)zabavim. :D

:hvala:

Не, али волим да их ухватим за ту реч кад се излете па онда буде "али нисам ја то тако рекао/ла", а оно јесте па покушава да се извади.

Ko mu je kriv! Sto nas je vukao za jezik? :zcepanje:

;)

Vala bas :)

- - - - - - - - - -

Не, али волим да их ухватим за ту реч кад се излете па онда буде "али нисам ја то тако рекао/ла", а оно јесте па покушава да се извади.

A to nisam ni mrtva. Msm..sto sam rekla, rekla sam, samo se jos vise upetljavam :zcepanje:

ili da se izvrnemo u prirodi ovako nekako:
seks-u-prirodi-6399f85e49d40d97f423e0d68aeb7df5_gallery_single_view.jpg

par-zagrljen_priroda.jpg
misim necu sad preterujem, ali svatili smo poentu.... : ))

Back