Cao Arwen,ako ti se bas ne ide na more,slobodno dodji u KG,imaces besplatan smestaj i muzike do mile volje..Jeste da nije selo ali bar ces promeniti sredinu a ima i mesta za kupanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratio si se,SMORINO jedna,gde god se pominju seljaci tu je i tvoje dupe da kaze nesto poucno i pametno,na SELJACKI nacin.Guliverr:kontradikcija je u nazivu, nema jednakosti izmedju IZVORNE i SELJACKE, postoje pesme koje nastaju medju narodom u gradu kao STAROGRADSKE i isto se mogu smatrati izvornim, ali se po mnogo cemu razlikuju od SELJACKIH-kako ti rece-inace i medju jednim i medju drugim moze se pronaci sto sta da valja ali isto tako i dosta toga loseg!
Kiselina:"MUZIKA JE SLIKA DUSHE"
Makijavelli:Vratio si se,SMORINO jedna,gde god se pominju seljaci tu je i tvoje dupe da kaze nesto poucno i pametno,na SELJACKI nacin.
Ja idem mozda u Banju badanju. Za nista. Lady to s'ti? Jer si ziva? Nije te dugo bilo.Lady Arwen:I ja sam zavrsila fakultet pa bi rado obradjivala zemlju iako nemam nikog na selu. Sta znaci to ucio je...? Inteligentni ljudi nemaju komplekse.
Bas uprevo razmisljam kako bi najradije otisla na odmor na selo da jedem sir i cool-iram na livadi. Beograd mi se odavno smucio a od planiranja gde cu na more sam se umorila. Da ne pricam o tome kako mi se ne baca 500e da bi se smarala u guzvi nekog mondenskog sranja kao proslih godina.
Ako neko zna za neki privatan smestaj na selu, neka javi :-D
Omiljeni seljacki stih: selo moje lepse od Pariza![]()
Zbog cega je rec seljacke naglasena.....pretpostavljam, u negativnom kontekstu ?pumps:Mislim, sta reci...:x
Recite Vi![]()
![]()
![]()
Pro et contra![]()
samo se ti nadaj,mozda te jednog dana zaposlim da mi obradjuejs zemlju na selu,kupicu jedno 50000ari cisto da izrabljujem seljake,ima da kopas na 40 stepeni dok ti prljavo usrano dupe viri iz gaca,tad cu da te vidim,pendrekom cu da te udaram po glavi kad zastanes da obrises znoj,a kad ,,POKUSAS`` da kazes nesto pametno sa strane te ceka raka napunjena balegom,vezacu te i uz pomoc dizalice cu ti spustiti glavu u bazen da sva govna koja ti izadju iz usta se vrate nazad.Guliverr:pa gde si ti sto si skolovan na oksfordu, da nije u pitanju novi letnji semestar,da ne doktoriras slucajno...e da vidi se da napredujes sve manje psovki kod tebe ima,kazem ja za 50 godina od tebe mozda postane i covek,nikad se ne zna,nade su male...ali ne daj se ti nama!
pretpostavila sam,ali doshlo mi da napishem ono,a necju tek tako u bilo koju temu da banempikax:pitanje je bilo vise retorickog karaktera....![]()
E hvala ti. To mi treba. Mozda se i vidimobi_bi:Cao Arwen,ako ti se bas ne ide na more,slobodno dodji u KG,imaces besplatan smestaj i muzike do mile volje..Jeste da nije selo ali bar ces promeniti sredinu a ima i mesta za kupanje...
Makijavelli:samo se ti nadaj,mozda te jednog dana zaposlim da mi obradjuejs zemlju na selu,kupicu jedno 50000ari cisto da izrabljujem seljake,ima da kopas na 40 stepeni dok ti prljavo usrano dupe viri iz gaca,tad cu da te vidim,pendrekom cu da te udaram po glavi kad zastanes da obrises znoj,a kad ,,POKUSAS`` da kazes nesto pametno sa strane te ceka raka napunjena balegom,vezacu te i uz pomoc dizalice cu ti spustiti glavu u bazen da sva govna koja ti izadju iz usta se vrate nazad.
Pa nemam pojmasaki8050:a pumps je mushko?
Ma jok, u pozitivnom...pikax:Zbog cega je rec seljacke naglasena.....pretpostavljam, u negativnom kontekstu ?
Ocigledno nemas predstavu sta je izvorna muzika....ocigledno mislis na narodnjake koji se slusaju na selu........... izvorna muzika je totalno drugi pojam............pumps:Mislim, sta reci...:x
Recite Vi![]()
![]()
![]()
Pro et contra![]()
......................upravo to...............hertz:i zipa naziv teme
hahahaha pa ako su izvorne nisu seljačke..a ako su seljačke nisu izvorne
omg :rolleyes: