Izvestaj iz cacilenda

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.343
Znaci svez izvestaj iz cacilenda oko 19h.

Prolaznik sa stanice slika satore , prostor je prazan, nije prilazio , ima dve trake izmedju znaci 6m, on kaze kasnije da je slikao skupstinu , nema veze mozda jeste mozda nije, ali nije slikao osobe niti pun sator.

Medjutim priskace mu 20 m dalje neki tip kao sa kosidbe, sa njive, zilav izgoreo sasusen , vrlo primitivnog izgleda i vrlo agresivno mu preti i pokusava da mu uzme mobilni.
Tip gradjanin se neda, oseca da je ugrozen , i trazi asistenciju policije, jer mu se primitivni izgledi izgoreli agresivno unosi , cak i dodiruje i situacija ide ka eskalaciji.

Ali iako ide ka eskalaciji , taj isuseni na suncu izgoreli obezbedjenje nije hteo da pravi tucu.
Zasto to kazem, zato sto bi takav tip u takvoj situaciji i takvom dijalogu zapoceo tucu a nije.
Ne samo takav tip , vecina tipova iz Srbije bi u takvoj retorici i situaciji zapoceli tucu..
Ali ovaj nije, namerno nisam hteo da sprecavam tucu ako hoce da izbije nek izbije ali nije hteo.

Tako da obezbedjenje cacilenda ima naredbu da ne izaziva tucu , ali ima jako agresivno drzanje prema svima koji krenu da slikaju..
Tu je cela gomila ijp , tj interventne valjda je, meni ne izgledaju , iskreno mi ne izgledaju kao interventna koju sam ja sretao ali tako im pise na ledjima...
Cuvaju cacilend, i hlade ove koji su isprovocirani od caci obezbedjenja..
Da uguse revolt ili ako je provokacija..

Zakljucak, trenutno postoji naredba da cacijevci ne ulaze u sukob sa stanovnicima BG a iskreno ovo veceras moze lako da se pretvori u dolazak 20 ljudi da polupaju cacijevce, ako je neko iz Bg napadnut ovako...da je bila tuca...sta je meni da okrenem par ljudi i kazem cacijevci napadaju beograd, i eto ti 20 ljudi pa nek se ebu bezobraznici, kao taj osuncani iz obezbedjenja.geackog izgleda..

Ali sam razmisljao zasot je onako brzo dotrcao i skocio na ovog sto slika iz daljine prazne satore, dok su stanovnici satora bas izasli na stanicu i sede na stolicicama...
Jedini odgovor je zato sto je mislio da slika lica...da pravi kolekciju ko je u cacileendu , pa naravno da se usrao..ili da zeli da se to ne radi...to vec nije zgodno..

Tako da eto stanje trenutno stoji tako , cacijevci se leskare , ali su vrlo agresivni i zaplasuju gradjane, samo nece to proci kod provokatora...Ali imaju komandu da ne izazivaju tucu...to je sigurno.
Policija glumi sedativ...nece ili izbegava da to pretvara u izvestaje...
Nisam bas siguran da se moze uci i kako se ulazi u cacilend...jesam video ali ne znam kako , jer stoji obezbedjenje od policije i neda...

Ma nemoguće, oni nisu nasilni, tu su sve cvetići nežni, koje prebijaju fašisti i naci studenti.Oni samo ne žele da im neko smeta dok ''uče'' tu. Ni da fotografiše. Ni da prolazi blizu njih. Ni da gleda u njih. Ko to uradi onda je nasilnik kog treba odmah uhapsiti a prekršaj gledanja obavezno osuditi kao najgore nasilje u istoriji zemlje :mrgreen: Polivanje vodom je izuzetno težak prekršaj, to ni slučajno ne pokušavati jer će onda ''studenti koji uče u parku'' da vam okače parolu bolje ćaci nego naci, i to po mogućstvu u blizini nekog logora iz 2. sv. rata kada su Nemci ubijali srpski narod.

Вучић хоће сукобе међу народом, а неће да спроводи закон и обезбеди да факултети раде. Све ради како не треба, надам се да ће му се за ово стање у држави у последњих 6 месеци судити једног дана.

Pa sa zvezdare sam a isao do kneza, pa seo u 7 i dosao do tasa i sibnuo lazarevackom to je ona mala slatka ulica gde ima lipa i parkinga kod hotela ivo andric, nekadasnji dom tehnike sa druge strane i onda sve zatvoreno , pa moras tuda papored garaze i na glavnu...sve je raskopano i tako ti ja dodjem u ocevid sukoba gradjanina i caci obezbedjenja..., pa rekoh da ne misle da su trenutno u stanju povecane agresivnosti , definitivno imaju naredbu da ne izazivaju tucu, ali jesu agresivni...

Pa sa zvezdare sam a isao do kneza, pa seo u 7 i dosao do tasa i sibnuo lazarevackom to je ona mala slatka ulica gde ima lipa i parkinga kod hotela ivo andric, nekadasnji dom tehnike sa druge strane i onda sve zatvoreno , pa moras tuda papored garaze i na glavnu...sve je raskopano i tako ti ja dodjem u ocevid sukoba gradjanina i caci obezbedjenja..., pa rekoh da ne misle da su trenutno u stanju povecane agresivnosti , definitivno imaju naredbu da ne izazivaju tucu, ali jesu agresivni...
Ccc, a nije radila znatizelja da posetis Chacilend? Sad kao vec jedno od poznatijih mesta u BGD. Kao slucajno si nabasao, ni kriv ni duzan. :D

Nekadasnji dom tehnike je imao naziv "Savez inzenjera i tehnicara Srbije", tu se nekad polagao drzavni (kasnije nazvan strucni) ispit (pre nego sto je osnovana Inzenjerska komora Srbije). Bilo je tu nekih svecanih sala gde su drzane prezentacije i predavanja, 90-tih su u najvecoj sali otvorili bioskop (jbt, zaboravio sam kako se zvao). Ali se secam ispita gore na 3 ili 4 spratu, jos 93-ce u vreme hiperinflacije...
Znas da u Knezu nisam bio, hmmm, bar 6-7 godina, mislim onu godinu pre kovida. Zaboravljeno mesto...

Ccc, a nije radila znatizelja da posetis Chacilend? Sad kao vec jedno od poznatijih mesta u BGD. Kao slucajno si nabasao, ni kriv ni duzan. :D

Nekadasnji dom tehnike je imao naziv "Savez inzenjera i tehnicara Srbije", tu se nekad polagao drzavni (kasnije nazvan strucni) ispit (pre nego sto je osnovana Inzenjerska komora Srbije). Bilo je tu nekih svecanih sala gde su drzane prezentacije i predavanja, 90-tih su u najvecoj sali otvorili bioskop (jbt, zaboravio sam kako se zvao). Ali se secam ispita gore na 3 ili 4 spratu, jos 93-ce u vreme hiperinflacije...
Znas da u Knezu nisam bio, hmmm, bar 6-7 godina, mislim onu godinu pre kovida. Zaboravljeno mesto...
93 ti je bila diskoteka u podrumu sa sve velikim bim televizorima, sva u svetlu...., a bioskop je bio cineplex valjda...4 sale..., ulaz prednji , zadnji ulaz je valjda jos uvek prolaz do nekog poslovnog prostora, ranije se tamo kupovala komp oprema, doduse kupavala se i spreda i s leva, tamo su bili viewsonic monitori...CRT..

Nemam ja zelju da gledam cacilend ni malo ,ja ne volim ni kad je docek reprezentacija, pa ono grupno vacarenje ko koga dovati ...pa ja sam i veceras u prolazu bio svedok neki od 60 startuje ribu , curvy od 28 otprilike kao hoces da se slikas sa mnom, ona radi selfi , ona kaze a ko si ti , on kaze zeljko mitrovvic, ona prihvata salu i kaze , a ne nije mi zeljko interesantan....ali se matori nije snasao , ali nije ni odustajao, nije bilo bas vickasto pa sam se iskljucio ,
Pa ko ce u Knez nego zvezdarci i dorcolci i stari grad...dobro mozda i palilula...zbog svih prevoza...

93 ti je bila diskoteka u podrumu sa sve velikim bim televizorima, sva u svetlu...., a bioskop je bio cineplex valjda...4 sale..., ulaz prednji , zadnji ulaz je valjda jos uvek prolaz do nekog poslovnog prostora, ranije se tamo kupovala komp oprema, doduse kupavala se i spreda i s leva, tamo su bili viewsonic monitori...CRT..

Nemam ja zelju da gledam cacilend ni malo ,ja ne volim ni kad je docek reprezentacija, pa ono grupno vacarenje ko koga dovati ...pa ja sam i veceras u prolazu bio svedok neki od 60 startuje ribu , curvy od 28 otprilike kao hoces da se slikas sa mnom, ona radi selfi , ona kaze a ko si ti , on kaze zeljko mitrovvic, ona prihvata salu i kaze , a ne nije mi zeljko interesantan....ali se matori nije snasao , ali nije ni odustajao, nije bilo bas vickasto pa sam se iskljucio ,
Pa ko ce u Knez nego zvezdarci i dorcolci i stari grad...dobro mozda i palilula...zbog svih prevoza...
Ehh, '93-ce si isao u diskoteku? Sine, to je bilo okasnelo onda, voz sa diskotekama je prosao 90-91 recimo. Ne secam se sta je tamo bilo 90-tih, secam se kroz maglu bioskopa ali sam tih 90-tih nekoliko puta odsustvovao iz Srbije pa mi je puno nekih rupa u secanju.

Ja sam prelazio preko reke u zadnjih 18 godina mozda 5-6 puta, meni je sve sa prave strane Save, u Austrougarskoj. Sve ima na NBGD i Zemunu, i bolje nego u starom gradu. Od tih 5-6 puta 4 puta smo bili u pozoristu ( pozorista ne rade preko leta kada obicno dodjemo), prijatelji i rodbina su nam uglavnom u Zemunu i na NBGD. Nekako nam u BGD deluje sve nekako seljana, guzva, nervozni ljudi... Kakav bre Knez, to je Chacilend decenijama pre chacilenda.

Zanimljivo znaci ja sam bio 1 dan posle napada u cacilendu , ali ja nisam stvarno ulazio tamo , a ovi sto su kao obezbedjenje, tj nezvanicno , mladi pa nahuskani , su agresivni i provociraju, ali eto moj zakljucak da taj nije hteo da se bije, mozda i zato sto je bio sam, mada se ja ne racunam, tako da je 1 na 1

Nije dobro sto kao i dzukac koji pogresno pomisli da moze da svojata celu ulicu, parkic je zatvoren pa me ni ne interesuje za prolaz, ali ako mi dzukac i ulicu smatra svojom, pa me napada, e ebiga onda ja zovem sinteraj , najcesce prvo odem u mesnu zajednicu ,da vidim hoce li nece li ili ja da uzimam sacmaru ili pistolj..
Pricam o pravim dzukcima, ne o ljudima..nego ljudi da bi im dzukci cuvali auto nahuskaju ga na parking ispred zgrade , a to je uzan deo pa pas pomisli da ima celu ulicu , i onda smo u sukobu on i ja...i to zavrsi lose po njega...

Caci u svakom slucaju su nebitni , tako da ni meni ne prija usmeravanje paznje na njih...sta nema mudanca da se obracun okrene ka vucicu i Malom...
Providno padanje na fore...ali pali kod srba, eto koliki je nivo...
Neki pominju patriotizam...cudo ne pada rec idiotizam...

Kad dugo niko ne reaguje na lopovluk, to postane stil zivota i moral....evo sad je lopovluk bukvalno deo srpskog mentaliteta....patriotizam...

To je veca i to mnogo veca bruka za svakog pripadnika jednog naroda, svejedno sto su Srbi to oberucke prihvatili negirajuci da su oni lopovi nego uvek neko drugi, ali to je veca sramota nego ovo kreveljenje da je patriotizam da li neko uci ili ne uci , totalno negirajuci sta je razlog protesta...

Poslednja izmena:
Da bi to resili evo ja stavim ruku na sto uzmem testericu , i ako se u pretresu cacilenda nadje 1, recima jedna udzbenik knjiga, ja secem ruku.

Dakle Cacilend je farsa.
Ko se igra sa farsama, nije to jedna, ima ih masa, uzmes veliki balon napunis ga mlekom, mleko je simbol novca , onda izbusis na 30 40 mesta i vidis gladna usta se ispod nadju ko zna odakle , e to ti je Srbija....ali kad iscuri , moras da ulijes novo mleko.....

Sta je sa kravama muzarama....sto bi negovao krave kad mozes da kupis mleko i dosipas samo....
Krave oteras u EU jer smrde, a brate i gicnu se mogu da te povrede.

Zasto je ovom narodu isto farsa u cacilendu kao izraz patriotizma, i pobuna studenata kao izraz izdaje , to vi meni kazite, zasto i kako su Srbi spali da su im te dve mere i kontra mere isto...

Znam da je zuljanje za oba isto , zato sto su svi navikli na farse od SNS, pre 10 godina je prvi put bakuta iz nekog sela rekla , oni dodju samo kad im trebaju glasaci da glasaju za izbore. To osim babi nije nikom smetalo...
Toliko smo bili oguglali i tada.

Za koliko na moze sunce ogrejati....Sapic to pokazuje...
On stvarno unapredi stvar u odnosu na obicnu jajaru , po principu sad cu da nabavim pare....i onda cemo uraditi nesto sto unapredjuje...Tu ne gledam prepucavanja oko legalnosti raskida bus plus sistema sa turcima i DS odranije...tu je bilo muljanja uvek i bice muljanja od SPS pa doveka...Znaci obuhvata i DOS zlatnu koku , i DS i SNS ...

Nadju se pare, u 15 godina se odradi neki pomak, cena je ogromna kad se to podeli sa brojem godina i novcem koji je pokraden pa ne bi dzaba bilo da Srbija ima toliko milijardera, preko 40 000 je bas jak broj za Srbiju...a sramota je reci da vecina gladuje, kazu da ne gladuju, vec su prolupali , ja kazem da gladuju, jer ako meni roditelji kazu kako mora da se stedi u 40 recenica mesecno , popisham se ja na njihovu procenu da ne gladuju, jer svaka ta recenica bi nekom detetu koje sada raste stvorila pritisak i tendenciju da sebe kaznajva uskracivanjem...ili postaje SNS kadar pa postane zdravo bice Jovana tipa , sto kao borac za prava deteta onda moram da podrzim, gazite svoje roditelje kkoji baljezgaju i nemaju pojma ni sta pricaju..

To sto oni ne primecuju da 40 puta minimum mesecno kazu kako stede , to je njihov veliki problem ili se lazu da su dobri roditelji...za mene su propaliteti , svi ti roditelji....jer ja bacim pogled na decu , ne treba mi 10 min , i vidim simptome...vrlo nezdrave..
To se zove zanemarena deca....deca koja ne menjaju naocare iako im je dioptrija promenjena...koji ne idu redovno kod zubara jer to kosta mnogo , 200e , eto kolliko su gladni u Srbiji...
Ali ima da se slave praznici obavezno , i za alkohol da se nasljokaju sa prijateljima...i sto kaze svetouvazeni moderator krstarice i more obavezno svake godine...

Nije on kriv što je usred Beograda postavljen vojni logor. Treba li svi da strogo žmure kad prolaze tuda? Za svaki slučaj? Da se prave da ne postoji?

Back