IZVANZEMALJCI(ZEMLJACI)

Believe2-1.jpg

:lol::lol::lol:

Mi mislimo da su oni vanzemaljci a oni misle da smo mi vanzemaljci!

Ovi vanzemaljci, iz drugog sveta, iz moje osnovne i srednje skole mogli bi da objasne ovima vanzemaljcima sa fakulteta koliko se meni je be za skolu i za fakultet. A ovi vanzemaljci sa fakulteta bi mogli da objasne ovim vanzemaljcima iz srednje i osnovne skole koliko se meni je be za to da budem dobra devojcica, odnosno kako se ja ekstra savrseno osecam samo kao metroseksual girl, sa opasnim igrama, seks, droga, alkohol.

Ovi vanzemaljci, iz drugog sveta, iz moje osnovne i srednje skole mogli bi da objasne ovima vanzemaljcima sa fakulteta koliko se meni je be za skolu i za fakultet. A ovi vanzemaljci sa fakulteta bi mogli da objasne ovim vanzemaljcima iz srednje i osnovne skole koliko se meni je be za to da budem dobra devojcica, odnosno kako se ja ekstra savrseno osecam samo kao metroseksual girl, sa opasnim igrama, seks, droga, alkohol.

...:twisted: uticaj droge i alkohola na moc percepcije...prosirivanje chulnosti i uzivanja...
a sto bi oni bilo sta bilo kome objasnjavali ako ti se toliko beje za sve..?hhmm???

nesto se tebi puno je*e!! ma opusti se i uzivaj u voznji...voli to sto volis,imaj to sto volis,budi ono sto jesi...ispuni zivot stvarima koje te usrecjuju...nema niceg lepseg!!!

Ja sam hedonista, to mi je najvaznije, da uzivam, da se opustim. Da ispunim zivot stvarima koje me usrecuju kao sto su pice, hrana, setnja, soping, odelo, obuca, kompjuter, muzika, sve ono sto utice na culna uzivanja.

Back