Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.327
S obzirom da tiho pričam, očekujem od sagovornika da me ne prisiljava da stavljam čepiće u uši.Zašto neki imaju potrebu izuzetno glasni pričati?
Ne volim nadvikivanje ,galamu, smeta mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom da tiho pričam, očekujem od sagovornika da me ne prisiljava da stavljam čepiće u uši.Zašto neki imaju potrebu izuzetno glasni pričati?
Moguće da, pogotovo kad kazu detaljne detalje i cesto upotrebljavaju kao kuzis, kak se zove, ovaj, cek cek, fakat, nemoj jhebat, e da si vidio i slicnoBuka je nasilje osim bučne dece koja se trude da skrenu pažnju na sebe.
Odrasli koji to isto rade su nedorasli nasilnici, najčešće bahati glupanderi.
Meni ne smeta ako sam ja ta koja vičem.Ne volim nadvikivanje ,galamu, smeta mi.
Ali strašiš meMeni ne smeta ako sam ja ta koja vičem.
A ako se neko izdere na tebe?Ali strašiš me![]()
Joj..Pa na tebe nikad ne bih vikala.Ali strašiš me![]()
Ništa.Tu je mesingana pepeljara.A ako se neko izdere na tebe?
Da...Tako se završi.Ili umre pokušavajući?
Ja sam više za taktiku govori tiho, gađaj u centar.Joj..Pa na tebe nikad ne bih vikala.
Ništa.Tu je mesingana pepeljara.
Da...Tako se završi.![]()
Šta ću kad sam divljak.Ja sam više za taktiku govori tiho, gađaj u centar.
Sa sve poluosmehom.
Ma jok, povukla si gene svog patrijarhalnog belog orla.Šta ću kad sam divljak.
Ćemu potreba za time?Meni ne smeta ako sam ja ta koja vičem.
Ćemu potreba za time?
trenutak dušo ... izbaci nekad iz takta nešto nekog čak i onog najkontrolisanijeg ... druga je stvar kada neko to radi stalno tj stvarno je retardian kao što veliš ..Кад неко у градском превозу прегласно говори или прича телефоном, то је максимална непристојност и не толерише се. Тј ја не толеришем и одмах дајем на знање да су ретардирани скотови.
ima tu razlika...nego ima tih glas ali prijatan a neko piskav i odvratan ... jbg nije on kriv...genetikaS obzirom da tiho pričam, očekujem od sagovornika da me ne prisiljava da stavljam čepiće u uši.
Ne volim nadvikivanje ,galamu, smeta mi.
ma drugo je dreka a drugo biti glasan prijatan ...Moguće da
Ja mislim da su ti izuzetno glasni ljudi zapravo svjesni da krivo rade, ali se ne žele mijenjati, jer..kod muškaraca je to kao alfa....a kod žena je to kao samopouzdanje
Može i tiho da pišti ....tim pre.ima tu razlika...nego ima tih glas ali prijatan a neko piskav i odvratan ... jbg nije on kriv...genetika
A da npr neki profesori baš zbog umjereno glasnog glasa uspiju i bolje objasniti tu je ona izreka pravedan i strogma drugo je dreka a drugo biti glasan prijatan ...