Izručiti Mladića i Karadžića

Nema izrucivanja kakav Hag i Amerika ne trebaju nam njihove pare dok imamo mi Karadzica i Mladica u drzavi bice nam dobro kao i do sad. Jos nijesam cuo da je neko na teritoriji Srbije i Crne Gore umro od gladi pa necemo ni ubuduce ako sami nece da se predaju on OK ne moraju necemo ih ni mi hapsit.
Ako bude moralo da im se sudi u Hagu onde ce imse suditi samo pod uslovom da Hag bude grad koji pripada Srbiji i Crnoj Gori.

ne treba NIKOGA izruciti Hagu...
svi bi trebalo da odu sami...

i voleo bih da mi neko objasni kako bi mi ovde organizovali sudjenja...

sa stotinama baba i deda i ostalih koji se tako osecaju, koji bi kampovali ispred suda i zatvora i svako vece organizovali pokusaje oslobadjanja...i posle kada pandur opsuje nekog od njih, onda: "eto, policijska tortura...ovo nikad u istoriji ove zemlje nije zabelezeno da je policija agresivna prema svojim gradjanima, a pogotovo toga nije bilo devedesetih."

Fantomm:
Niko nije rekao da su Srbi krivi ,to su samo pjedninci ,kao sto ni mi amerikance ne gledamo kroz Klintona ,Busa i ostala govna.Medjutim postoji nesto sto se zove istina i dok je mi ne prihvatimo necemo imati Srbiju ni u Evropi ni van Evrope. Sto se tice Karadzica ,Mladica i ostala 4 generala koji su na tapetu ,licno mislim da nijedan od njih nije naredio nijedan zlocin (pogotovo ne Mladic) ,medjutim zlocini su se dogodili i sa jedne i sa druge strane ,hteli mi to da priznamo ili ne! A postoji u vojsci nesto sto se zove komandna odgovornost,koja su nazalost nasi generali, predsednici i ostale vojskovodje ,izgleda samo delimicno procitali u svojoj vojno-predsednickoj obuci, i to toliko koliko im je trebalo da uzivaju sve privilegije dok su bili na vlasti , cak su se neki zahvaljujuci tim privilegijama i obogatili (recimo pavkovic,tri-cetiri stana,vila na moru ..itd),a onaj deo gde stoji da su na racun tih privilegija u slucaju greske duzni da odgovaraju nisu ni pogledali .Sad kad treba da se odgovara ,oni nisu krivi ,kriju se ko misevi po rupama .Evo vam primer Grckog ministra za odbranu ,koji je odmah po padu Grckog vojnog helikoptera smenio Generala armije i podneo ostavku , a siguran sam da ni jedan ni drugi nisu imali pojma da taj helikopter uopste postoji ,ali to je moralni cin i duznos njihova.Kod nas se desava (pre 2 god)da jedan ministar dzipom ubije neduznu devojku koja je stajala na trotoaru u sred grada ,ubije i ne da ne odgovara ,vec ne nadje za shodno ni da izjavi saucesce porodici,a da ne pricamo o nekoj ostavci ili barem licnoj kritici.To vise nema veze sa patriotizmom .Dosta nam je takvih laznih patriota , zbog kojih ispasta ovaj napaceni narod . Nije veliki Srbina onaj sto ide i mase sa Srpskom zastavom ,peva Boze Pravde a ovamo pljacka narod i otima mu onu zadnju crkavicu i malo ponosa sto mu je ostalo .Prema tome ,da bi mi trazili da se sudi zlocincima prema Srpskom narodu ,moramo da resimo probleme u svojoj kuci ,jer cemo jedino tako povratiti nas vekovima izgubljeni imidz , koji je uostalom i izgubljen zahvaljujuci "laznim patriotama"
Drago mi je da ipak ima jos ljudi koji ovako razmisljaju.

Upravo zbog takvih kao sto si ti mi i nismo zasluzili da nam bude bolje i zasluzili smo da nas mrzi cjeli svjet jer smo jedini narod koji slavi sopstvene poraze i prodaje i omalovazava najvece heroje kao sto su Karadzic i Mladic, koji mogu da stanu rame uz rame sa ostalim slavnim licnostima iz Srpske istorije!Zbog tebe i takvih kao sto si ti,muka mi je sto sam Srbin!

Definitivno nisam za izrucenje, jer ne smatram da su oni zlocinci. Svi dobro znamo da je cilj da svi Srbi odu u Hag bez obzira na to da li su uradili nesto lose ili ne. Mislim da je jedna velika sramota kada neko ko je srpskog porekla kaze da sve nase treba poslati u Hag, jer samo time pokazuju da su izdajnici svoga naroda bas kao one kucke Biserko, Vuco i tako dalje necu da ih nabrajam jer su mi i onako i ovako iste.

Stalno se prica o nekim izrucenjima,ljudi,bre toga mi je stvarno dosta.Ako izrucite ovu dvojicu onda necete morati da izrucite nikoga vise i sve ce biti u redu.Smesno je sto ima ljudi koji veruju u te bajke,ali,normalno da je jasno da izrucenjima nikad nece biti kraj.Ako izrucimo Mladica i Karadzica(sto se naravno nece desiti) opet ce da traze neku drugu dvojicu,kada izrucimo i tu dvojicu opet ce da traze tamo neku trojicu i tako u nedogled.

Ja im licno zelim da ih nikada ne uhvate.
Zasto da im uskrate zadovoljstvo da zive ko pecinski ljudi.
Zatvori su za ljude,a oni su samo rodjeni kao ljudi i citavog se zivota borili da dokazu da to nijesu.Zivotinjama je mjesto medju zivotinjama.
Jadovan i Jadko(psihijatar i bolesnik,samo sto se ne zna koji je bolesniji)su najbolji primjer zaostale zivotinjske vrste za koju se chitav svijet nadao da je izumrla.Zao mi je ljudi koji su stradali njihovom direktnom krivicom.A zao mi je i NAS koji izgubismo obraz zbog takvih zivotinja.

Denser:
Nema izrucivanja kakav Hag i Amerika ne trebaju nam njihove pare dok imamo mi Karadzica i Mladica u drzavi bice nam dobro kao i do sad. Jos nijesam cuo da je neko na teritoriji Srbije i Crne Gore umro od gladi pa necemo ni ubuduce ako sami nece da se predaju on OK ne moraju necemo ih ni mi hapsit.
Ako bude moralo da im se sudi u Hagu onde ce imse suditi samo pod uslovom da Hag bude grad koji pripada Srbiji i Crnoj Gori.
Ako se tebi ceo zivot sastoji od toga da ne umres od gladi, onda idi i ti sa njima... tamo ce te kvalitetno hraniti (mislim u Hagu). I dok bude takvih kao ti, da sanjaju o nekoj "Srbiji do Tokija" i sl., tesko ovoj zemlji!!! Bas takvi sa takvim razmisljanjem su je doveli dovde gde jeste!!!

Kriv je, svi smo to videli.
Videli smo zločine kojima je on rukovodio. na primer granatiranje Sarajeva.

Pogledaj moj potpis.

Tvoj potpis je tvoj problem?je li tvoj potpis dokaz za nesto?

Ne nismo to videli,to se ne moze videti dok se ne dokaze.

A tvoj potpis je sam po sebi neistinit,za razliku od krivice ratka mladica vec je dokazano da genocida u srebrenici nije bilo.

Ja tvrdim da jeste i to nad srbima,ali to treba da se dokze.

sto se krije po pecinama, sto ne ode da dokaze suprotno, pa cak i na sudu koji nije pravedan, neka se zrtvuje kao pravi heroj za svoj narod.

Ko se krije po pecinama?kakvim pecinama?
Ako niko ne moze da ga nadje kako onda ti znas da se krije po pecinama?

Ja ti kazem da se krije na najluksuznijim mestima ako te to vec brine?

1-Sto bi se on zrtvovao za tvoje dupe?
2-kakvo zrtvovanje jel srbe to neko kolje?
3-sto se ti brines za to sta ce on da radi sa samim sobom?

Ako se Ratko Mladic preda on ce uciniti medvedju uslugu srbiji i samo joj naneti stete i kakvo sad zrtvovanje?

Jedan od odgovora-zato sto je sud u hagu pristrasan i ja stvarno ne mogu da razmisljam za tebe,ako to sama nisi zakljucila ili imas 10 -ak godina ili nesto nije u redu sa tobom.

Ko se krije po pecinama?kakvim pecinama?
Ako niko ne moze da ga nadje kako onda ti znas da se krije po pecinama?

Ja ti kazem da se krije na najluksuznijim mestima ako te to vec brine?

1-Sto bi se on zrtvovao za tvoje dupe?
2-kakvo zrtvovanje jel srbe to neko kolje?
3-sto se ti brines za to sta ce on da radi sa samim sobom?

Ako se Ratko Mladic preda on ce uciniti medvedju uslugu srbiji i samo joj naneti stete i kakvo sad zrtvovanje?

Jedan od odgovora-zato sto je sud u hagu pristrasan i ja stvarno ne mogu da razmisljam za tebe,ako to sama nisi zakljucila ili imas 10 -ak godina ili nesto nije u redu sa tobom.

gde god da se krije, nece jos dugo.
ne ocekujem da se ubica zrtvuje za bilo koga, ali ne zelim ni ja, ni ostatak Srbije da se zrtvuje za zlocinca.I zato imam pravo da ga ne smatram herojem i da zelim njegov odlazak pa makar i u takav pristrasan sud.

I Bajazit je bio nevin, nije mu bilo suđeno :hahaha:.
Dakle, Bajazit nije činio zločine protiv Srba - ako upotrebimo logiku od forumaša ΘΥΡΑ 7

Hašim Tači je nevin i nije bio zlikovac - ako upotrebimo logiku od forumaša ΘΥΡΑ 7
:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa ovi patriJoti nisu normalni, skaču sami sebi u stomak.

Ja sam sebi uskacem u stomak:think:

Naravno sve dok se ne dokaze,a po tebi je onda i boris tadic zlocinac,a zastava sa tvog avatara i jeste genocidne drzave,kao i izraela,po tvojoj logici su i mocart,ronaldinjo ratni zlocinci jel tako?

a po cemu nisu?

A ja te pitam-koliko trebas da budes glup da bi se smejao sam sebi :mrgreen:

gde god da se krije, nece jos dugo.
ne ocekujem da se ubica zrtvuje za bilo koga, ali ne zelim ni ja, ni ostatak Srbije da se zrtvuje za zlocinca.I zato imam pravo da ga ne smatram herojem i da zelim njegov odlazak pa makar i u takav pristrasan sud.

Neka se zrtvuje ko hoce da li je zlocinac to ce se mozda dokazati.

Zlocinac je zlocinac.

Za mene moze biti zlocinac i ne mora,sto se mene tice bio jue rat a on je spasavao moje ljude i moj narod,u nekim drugim uslovima da sud nije pristrasan zagovarao bi da se tamo pojavi.

Ja za razliku od tebe ne radim protiv svoje drzave i ne mrzim je,tako da ne zelim da je neko nabedjuje na nesto.

Neka se zrtvuje ko hoce da li je zlocinac to ce se mozda dokazati.

Zlocinac je zlocinac.

Za mene moze biti zlocinac i ne mora,sto se mene tice bio jue rat a on je spasavao moje ljude i moj narod,u nekim drugim uslovima da sud nije pristrasan zagovarao bi da se tamo pojavi.

Ja za razliku od tebe ne radim protiv svoje drzave i ne mrzim je,tako da ne zelim da je neko nabedjuje na nesto.

kako si ti to merodavan da procenis sta je prava ljubav prema zemlji, i ko radi protiv nje?
ni jednog trenutka ja nisam rekla da ti ne volis svoju zemlju iako smatram da ti je nacin razmisljanja pogresan, pa nemoj da olako donosis sud ni o mojoj ljubavi prema Srbiji.

Back