Izrešetan „audi“ Mirka Cvetkovića!!!

Да они могу да осећају срамоту, не би били лоповчине какве јесу. Тако да би затвор у комбинацији са немогућношћу да троше паре које су покрали био права ствар за њих.

Ipak mislim da bi bila najbolja egzekucija uz neke varijante istocnjackog mucenja...:evil:

Za sve postoji resenje.

Nesto bas i nisam optimista, ali vreme ce pokazati...

Mi mu dodjemo kao porodica koja je rasprodala silna imanja i stvari iz kuce, pritom je duzna Boga oca raznim zelenasima i lihvarima, na jednom spratu su useljeni stanari koji su te proterali odatle a taj sprat uzurpirali, a postoji opasnost da te isteraju iz jos nekih soba..

Kako takva porodica uopste moze da se spase...?

Nesto bas i nisam optimista, ali vreme ce pokazati...

Mi mu dodjemo kao porodica koja je rasprodala silna imanja i stvari iz kuce, pritom je duzna Boga oca raznim zelenasima i lihvarima, na jednom spratu su useljeni stanari koji su te proterali odatle a taj sprat uzurpirali, a postoji opasnost da te isteraju iz jos nekih soba..

Kako takva porodica uopste moze da se spase...?

Pravda je spora, ali dostizna. Ako postoje dobri zakoni i ako ima ko da ih sprovede, eto i kraja patnji te porodice.

9. jun 2009. Željko Gole, sada bivši vozač potpredsednika vlade Jovana Krkobabića, otišao je službenim vozilom na piće sa devojkom i sa 1,56 promila alkohola u krvi usmrtio motociklistu Marka Đorđevića kod Pančevačkog mosta. Gole je pobegao sa mesta nesreće, a policiji se predao devet meseci kasnije. (otpušten)
Nije da ih volim, ali pun mi q**c laži. Kako znaju da je imao 1,5 promila ako je pobegao i predao se 9 meseci kasnije? Ko ga je testirao? :bljak:

ih bre kakvi ste...
ne date da kriminalci budu pomocno osoblje u vladi i partijama....pa zar da vlada i predsednici stranaka imaju posebne kurire na relaciji vlada--mafija..?? a i kazite mi gde je najlakse preneti krijumcarenu robu---obicnim autom ili autom drzavnog funkcionera..?? koliko moze da stane droge u audi..??? i ko sme da pregleda gepek..??

Back