- Poruka
- 51.779
I? Dokle ce vise ovak narod da placa zamenu izresetanih automobila?
To govori o ugledu premijera. Prema tome, neka sam nabavi nov auto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I? Dokle ce vise ovak narod da placa zamenu izresetanih automobila?
Што се мене тиче, платио бих и муницију.
Ja ne bih, vec bih platila avionsku kartu u jednom smeru, naravno,posto im se oduzme ili zaledi sva imovina.
Чему авионска карта? Затвор је у центру Београда.
Veca je sramota izgnanstvo nego zatvor.
Да они могу да осећају срамоту, не би били лоповчине какве јесу. Тако да би затвор у комбинацији са немогућношћу да троше паре које су покрали био права ствар за њих.

Ipak mislim da bi bila najbolja egzekucija uz neke varijante istocnjackog mucenja...![]()

Ipak mislim da bi bila najbolja egzekucija uz neke varijante istocnjackog mucenja...![]()
Sto neces ovo njihovo "zapadnjacko", giljotinu?
Prilicno je bezbolno i nebi dovoljno propatili za sve sto su ucinili ovom narodu i zemlji...
A tek ce da se vidi koliko su nas urnisali...
Nego bojim se da je vec kasno, dovedeni smo u pat poziciju, idemo ka nestanku i najbolja i najsposobnija vlast sutra da dodje nece moci da nas spase...
Za sve postoji resenje.
Nesto bas i nisam optimista, ali vreme ce pokazati...
Mi mu dodjemo kao porodica koja je rasprodala silna imanja i stvari iz kuce, pritom je duzna Boga oca raznim zelenasima i lihvarima, na jednom spratu su useljeni stanari koji su te proterali odatle a taj sprat uzurpirali, a postoji opasnost da te isteraju iz jos nekih soba..
Kako takva porodica uopste moze da se spase...?
Nije da ih volim, ali pun mi q**c laži. Kako znaju da je imao 1,5 promila ako je pobegao i predao se 9 meseci kasnije? Ko ga je testirao?9. jun 2009. Željko Gole, sada bivši vozač potpredsednika vlade Jovana Krkobabića, otišao je službenim vozilom na piće sa devojkom i sa 1,56 promila alkohola u krvi usmrtio motociklistu Marka Đorđevića kod Pančevačkog mosta. Gole je pobegao sa mesta nesreće, a policiji se predao devet meseci kasnije. (otpušten)

Evo ja bas jutros popio kafu i odigrao dve partije saha sa Mladicem cavrljali o tome.Kaze da narod vise nemoze da izdrzi tiraniju mafijasa i lopova na vlasti i da je ovo pocetak BUNE![]()
Значи ти си то био са Младићем. Нисам те препознао.