Izreke I Citati

I𝕫𝕣𝕖𝕜𝕖 𝕚 C𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚 💫
dd7233f13143566f5506fdf1571d60aa.gif

Poslednja izmena:
Svet se menja, jer se ljudi menjaju. Samo mi se ne sviđa pravac u kom sve ide. Ako bih tražio jednu reč koja opisuje ka čemu sve više ljudi ide, onda bi ta reč bila - instant.

Želimo instant uspeh, instant znanje, instant prijatelje, instant odnose.

Sve se ubrzalo i kao da ne možemo da čekamo.

Nemamo strpljenja da uđemo u dubinu profesije, da se školujemo temeljno i dugo i da strpljivo gradimo karijeru. Umesto toga završavamo kurseve, učimo prodaju i želimo da nam svet padne pod noge.

Nemamo strpljenja da ulažemo u prijateljstvo, da preživljavamo i dobro i loše, da praštamo… Umesto toga, damo poverenje odmah i na prvu grešku sahranjujemo prijateljstvo.

Nemamo strpljenja da upoznamo osobu, da se zbližimo, da nam se rodi osećaj za ono drugo, da smo to “mi”, pa da onda iz takvih osećanja stupamo u seksualne odnose. Umesto toga gledamo kako da se predstavimo i prodamo što bolje kako bismo što pre završili u krevetu.

Sve je to ok, živi se i tako… Dođe se i do tih para i do nekih ljudi i do seksa. Ali je sve to prazno… Plastika…

A plastika ne greje…

Prilozi

• FB_IMG_1633512070575.jpg
    FB_IMG_1633512070575.jpg
    60 KB · Pregleda: 36
Svako jutro pronađite priču koja odgovara vašoj duši.Pustite ono što drugi govore da se mora...Udahnite život duboko,jer čaroliju života niko ne može zaustaviti kad počneš da živiš na svoj način,onako kako ti želiš....♥️♥️♥️

Prilozi

• FB_IMG_1633512297366.jpg
    FB_IMG_1633512297366.jpg
    59,1 KB · Pregleda: 27
images (1).jpeg

Svratio sam na ovaj svet samo da osetim topao dodir i da udjem u tvoje srce gde cu ostati vecno... Da sam se ja pitao, tu bih ostao jos dugo godina da te uveseljavam i da ti grickam usi...ti bi mi pevala, zajedno bismo trcali po travi i onako umorni, zagrljeni zaspali...ali nisam se pitao ni ja , ni ti... Opet su zli ljudi umesali prste, ili zla sudbina... Nemoj plakati, jer ja cu uvek biti tu... Vidi vec trcim prostranim livadama i cekam te...Svi smo ovde veseli i srecni, bez boli, bez tuge, jer imamo jedni druge... Voli te tvoj mali misic od 40 grama ciste ljubavi...💔💔

Radujte se novom danu!
Ne dopustite sebi sive i crne misli. Krenite, pogledajte oko sebe. Previše je ljepote oko vas, ne zatvarajte oči pred njom....🍀
____

Prilozi

• FB_IMG_1633523078344.jpg
    FB_IMG_1633523078344.jpg
    89 KB · Pregleda: 24
Intimnost je vise od pukih dodira. Intimnost znaci duboko poznavanje i razumevanje drugog ljudskog bica. To je umetnost povezivanja sa drugom osobom na tako dubokom nivou da se osecate kao da mozete videti i njihovu dusu...

Prilozi

• FB_IMG_1633523234378.jpg
    FB_IMG_1633523234378.jpg
    44,3 KB · Pregleda: 23
"Niste napravili grešku zato što ste ih voleli. Nemojte se kajati zbog ljubavi koju ste dali. Niste napravili grešku dajući im šansu. To je vaša snaga, a ne sramota. Niste napravili grešku, jer ste im verovali i bili uz njih. Da li znate zašto? Vaša dela govore o vama. Napravili biste to za svakoga ko naiđe na vaš put. Jednostavno se desi da oni nisu zahvalni za vaše čiste namere. Niste napravili grešku. Greška je njihov izbor, jer su izabrali da ne poštuju i ne cene vaše predivno srce. 💗

Prilozi

• FB_IMG_1633523495229.jpg
    FB_IMG_1633523495229.jpg
    49,1 KB · Pregleda: 25

Prilozi

• FB_IMG_1633523825924.jpg
    FB_IMG_1633523825924.jpg
    161,4 KB · Pregleda: 22
Mi se nikada ne bi sreli

Ni putevi naši
ukrstili se ne bi ...
Vjetar bi naše misli grlio
U svom naručju bi Nas
Držao , čuvao
Negdje...
....možda nekom i nekad ...
U krilo
U naručje
U zagljaj odnio ..

Pred noge spuštao

Mi se nikada ne bi sreli

Naše duše
prepoznale se ne bi
Nit bi se prišile tako jako
Nit bi se držale tako grčevito...čvrsto
Zanavijek vezane
Željom il' strahom

Ni taj nemir u nama
drhtao ne bi
Nit bi lepršao
kao leptir
Ne bi uzdahom
parali daljinu
Niti je istim
spajali i šili

Mi, Mi se nikada ne bi sreli

Danijela Boric

Prilozi

• FB_IMG_1633538560247.jpg
    FB_IMG_1633538560247.jpg
    39,4 KB · Pregleda: 21
Jesen me uvek podseti na tebe..na nas..dve zalutale duše koje su se sa jesenjim danima sreli..sreli i rastali..i uvek će me boleti , ovo opalo lišće i prve kapi kiše..sve će me to podsećati na jednu mladost..jednu ljubav...''
FB_IMG_1633838874777.jpg

Back