Izraelski napad na Gazu - vesti i događaji

Izraelci su u ocima sveta preterano agresivni, ali ne i genocidan narod, osim toga,to sto su ovakvi moze se zahvaliti Nemcima a i "dobrom" komsiluku u kojem se nalaze, ne verujem da bi opstali danas da se ponasaju kao u proteklih 4000 godina...

pa u tome i jeste problem i neshvatljivost kako jedan narod koji je toliko stradao da cini takve gnusne zlocine ... to i jeste poenta cjele moje price ....

pa u tome i jeste problem i neshvatljivost kako jedan narod koji je toliko stradao da cini takve gnusne zlocine ... to i jeste poenta cjele moje price ....

Pa gle, Arapi im od samog pocetka (1948) i nisu ostavili druge opcije nego da budu agresivni, napali su ih odmah po osnivanju drzave, tj. priznanja UN-a, svi odjednom, i to se ponovilo i kasnije, nakon holokausta jednostavno su rekli "E sad je dosta!", po nacinu njihovog zivota Izrael je u stvari jedna velika kasarna pod vecitom uzbunom, jer bi ih drugacije nestalo sa lica zemlje. Cinjenica da ih niko ne voli je takodje uzrok sto su ovakvi, kad su imali priliku da ulove maglu iz Nemacke pred drugi sv. rat nisu mogli jer ih ni jedna drzava nije htela.

Pa gle, Arapi im od samog pocetka (1948) i nisu ostavili druge opcije nego da budu agresivni, napali su ih odmah po osnivanju drzave, tj. priznanja UN-a, svi odjednom, i to se ponovilo i kasnije, nakon holokausta jednostavno su rekli "E sad je dosta!", po nacinu njihovog zivota Izrael je u stvari jedna velika kasarna pod vecitom uzbunom, jer bi ih drugacije nestalo sa lica zemlje. Cinjenica da ih niko ne voli je takodje uzrok sto su ovakvi, kad su imali priliku da ulove maglu iz Nemacke pred drugi sv. rat nisu mogli jer ih ni jedna drzava nije htela.

Genocidni su jer neprekidno vrse etnicko ciscenje .. i onda se piutaju kako je sve vise antisemita sirom svjeta ... oni sami namecu da ih ljudi mrze ... mene boli k. pravo da ti kazem ne mrzim ih ali je cinjenica da ih ne volim ...

dobro bio sam odsutan dugo zbog bana .... pa evo radi nekih ovdje cisto da ponovim moj klise
IZRAELCI SU GENOCIDAN NAROD . PRODUZENA RUKA AMERICKIH ZLOCINACA
Cionizam = Hitlerizam
Hitler = ******
pozzz

pa dobro, nisu bas genocidan narod, ne preteruj, al su nekako povrsinski, mare vise sa shenicu nego za nebo.

nizi sloj, visi sloj, ko ce ga znati.
ja ga znam svega da osecam prezir

Izraelci su u ocima sveta preterano agresivni, ali ne i genocidan narod, osim toga,to sto su ovakvi moze se zahvaliti Nemcima a i "dobrom" komsiluku u kojem se nalaze, ne verujem da bi opstali danas da se ponasaju kao u proteklih 4000 godina...
Definitivno je tako.Neko je trebao da nauči i Srbe da je bolji život sa oružjem nego smrt bez njega.

"Karavan šehida" putuje Internetom
Politika - Pre 15 sati
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...69dc2b384ed0827f8&dan=22&mesec=01&godina=2009

Banjaluka, 21. januara - Pripadnik palestinskog Hamasa Abu Muhamed al Mari, koji je nedavno poginuo u Gazi u sukobima sa izraelskom vojskom, samo je jedan od brojnih međunarodnih terorista koji su na strani bošnjačkih oružanih snaga ratovali u Bosni i Hercegovini. Mari je, kao i većina drugih mudžahedina, osim u BiH, ratovao u Avganistanu, Čečeniji i drugim državama u kojima su islamisti vodili džihad - "sveti rat".

"Hamas je jedna od 33 međunarodneterorističke organizacije čiji su pripadnici ratovali u BiH. Zbog stalnih sukoba sa Izraelom, Hamas nije mogao u BiH poslati mnogo svojih boraca. Moja istraživanja su pokazala da su oni bili manje okrutni i da su počinili manje zločina od drugih mudžahedina. Posle završetka rata, većina ih se vratila u Palestinu. Deo ih je ostao u BiH, a manja grupa pripadnika Hamasa infiltrirala se u nekadašnju Agenciju za istraživanje i dokumentaciju, odnosno bošnjačku tajnu službu", rekao nam je u telefonskom razgovoru Ivica Mlivončić, autor knjige "Al Kaida se kalila u BiH".

Većina pripadnika Hamasa koja je u Federaciji BiH dobila bosanskohercegovačko državljanstvo je, prema saznanjima našeg sagovornika, promenila imena i prezimena. Umesto arapskih, oni su uzeli bošnjačka imena i prezimena, tako da im je teško ući u trag. Kao glavni koordinator Hamasovih aktivnosti u BiH, prema saznanjima zapadnih obaveštajnih službi, figurira lekar Majet Mafalani, koji radi u Visokom.

O pogibijama mudžahedina i međunarodnih terorista, islamistički sajt www.putvjernih.com, koji uređuje vehabijska zajednica u selu Gornja Bočinja kod Brčkog, ima rubriku "Karavan šehida" - onih koji su "poginuli na Alahovom putu". U "karavanu" su, pored ostalih, Šamil el Turki koji je stradao u Čečeniji, Abu el Zabir, Jordanac koji je posle ratovanja u BiH, stradao u Libanu, zatim Britanac Sajet el Falestini koji je poginuo u BiH... U Ingušetiji su ruske snage likvidirale Abu Džebita, Kuvajćanina koji je bio borac zloglasnog odreda "El mudžahedin" u BiH. Na ovom sajtu je objavljen i poziv vođe Al Kaide Osame bin Ladena na džihad protiv Izraela. Podaci o pogibiji Alahovih ratnika mogu se naći i na drugim islamističkim sajtovima, kao što je www.bosnjaci.net.

Među islamističkim borcima koji su ratovali u BiH i imali njen pasoš bio je i Junuz Mohamed al Hajari, prvi čovek Al Kaide u Saudijskoj Arabiji. Hajari je bio borac 4. muslimanske brigade, kojom je komandovao imam Nezim Halilović, zvani Muderis. Hajari je poginuo početkom jula 2005. godine u sukobu sa saudijskom policijom u Rijadu.

Kada je reč o Hamasu, ostalo je zabeleženo da se početkom novembra 1999. godine u okolini Travnika pojavio letak u čijem zaglavlju je pisalo "Islamska teroristička organizacija: Sarajevo-Hamas-Turbe". Ovim letkom su najavljeni napadi na Hrvate povratnike i paljenje njihovih kuća. Ubrzo posle toga počela je serija ubistava Hrvata. Nije naodmet podsetiti i na zastavu na kojoj je pisalo "Hamas Gornja Tuzla", koja je bila istaknuta na sahrani Jusufa Barčića, neformalnog vođe vehabija u BiH, koji je poginuo u aprilu prošle godine.

Boro Marić

šta je ovo za kič? :mrgreen:

Ма знате ви шта је ово, још вас бабе плаеш овим грбом!
Зато буди добар

ma da evo sav se tresem :zima2::zima2::zima2: od straha i trepeta nagoveštaja i proročanstva babe Simane i vJeričine kletve z:mrgreen:
:hahaha:

Dobar je mišoni,jes žešći nekad,alz:).Bottom line ove diskusije je koji se moj ljudi u bivšoj Jugi interesuju za konflikt u kome im podržavanje bilo koje strane može doneti samo nevolju.

mislis da nekog, bilo kog zvanicnika, polumocnika, mocnika, iz bilo koje zemlje briga sta misle srbi o bliskoistocnom konfliktu?

covece, mi smo izbrisani sa politicke mape, nase misljenje, misljenje nase elite je irelevatno, mi smo niko i nista razumes.

a tek misljenja forumasa na krstarici ;)

Dobar je mišoni,

ma dobar je dobar...kao hleb...

tri meseca star :mrgreen:
umočiš u mleko i ispade "modra galica" ;) :lol:z:mrgreen:

jes žešći nekad,alz:).

ovo je sigurno "tipfeler" ;)

:arrow: žešći radikal

al bez brige... već sam ja skužio u čem je problem :idea:....naime gledao sam danas vesti na RTSu :arrow: opet poskupljuju lekovi :sad2:
xe8iga "nema se - ne može se" ;)

Bottom line ove diskusije je koji se moj ljudi u bivšoj Jugi interesuju za konflikt u kome im podržavanje bilo koje strane može doneti samo nevolju.

:ok:

ma dobar je dobar...kao hleb...

tri meseca star :mrgreen:
umočiš u mleko i ispade "modra galica" ;) :lol:z:mrgreen:

ovo je sigurno "tipfeler" ;)

:arrow: žešći radikal

al bez brige... već sam ja skužio u čem je problem :idea:....naime gledao sam danas vesti na RTSu :arrow: opet poskupljuju lekovi :sad2:
xe8iga "nema se - ne može se" ;)

:ok:
Dobro Kyo,zar ne rekoh ja prošli put da se malo više baviš ženama?Kad dođeš u Srbiju predstavi se kao šeik iz Varaždina.

Back