- Poruka
- 16.622
Ovo je slika i prilika političke istine.
- Američki Jevreji su kreteni koji uništavaju Srbiju i Izrael
- Srbija i Izrael se bore za očuvanje svoje države.
sve sami pripadnici aipac-a a?
al si ti generalista lele lele
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je slika i prilika političke istine.
- Američki Jevreji su kreteni koji uništavaju Srbiju i Izrael
- Srbija i Izrael se bore za očuvanje svoje države.
Izraelci su u ocima sveta preterano agresivni, ali ne i genocidan narod, osim toga,to sto su ovakvi moze se zahvaliti Nemcima a i "dobrom" komsiluku u kojem se nalaze, ne verujem da bi opstali danas da se ponasaju kao u proteklih 4000 godina...
pa u tome i jeste problem i neshvatljivost kako jedan narod koji je toliko stradao da cini takve gnusne zlocine ... to i jeste poenta cjele moje price ....
Pa gle, Arapi im od samog pocetka (1948) i nisu ostavili druge opcije nego da budu agresivni, napali su ih odmah po osnivanju drzave, tj. priznanja UN-a, svi odjednom, i to se ponovilo i kasnije, nakon holokausta jednostavno su rekli "E sad je dosta!", po nacinu njihovog zivota Izrael je u stvari jedna velika kasarna pod vecitom uzbunom, jer bi ih drugacije nestalo sa lica zemlje. Cinjenica da ih niko ne voli je takodje uzrok sto su ovakvi, kad su imali priliku da ulove maglu iz Nemacke pred drugi sv. rat nisu mogli jer ih ni jedna drzava nije htela.
dobro bio sam odsutan dugo zbog bana .... pa evo radi nekih ovdje cisto da ponovim moj klise
IZRAELCI SU GENOCIDAN NAROD . PRODUZENA RUKA AMERICKIH ZLOCINACA
Cionizam = Hitlerizam
Hitler = ******
pozzz
Ti bi opet trebao na odmor.Ohladi.![]()
dobro bio sam odsutan dugo zbog bana .... pa evo radi nekih ovdje cisto da ponovim moj klise
Cionizam = Hitlerizam
Hitler = ******
pozzz
pa dobro, nisu bas genocidan narod, ne preteruj, al su nekako povrsinski, mare vise sa shenicu nego za nebo.
nizi sloj, visi sloj, ko ce ga znati.
ja ga znam svega da osecam prezir
ma koji je tebi *****
Definitivno je tako.Neko je trebao da nauči i Srbe da je bolji život sa oružjem nego smrt bez njega.Izraelci su u ocima sveta preterano agresivni, ali ne i genocidan narod, osim toga,to sto su ovakvi moze se zahvaliti Nemcima a i "dobrom" komsiluku u kojem se nalaze, ne verujem da bi opstali danas da se ponasaju kao u proteklih 4000 godina...
![]()
šta je ovo za kič?![]()
Ма знате ви шта је ово, још вас бабе плаеш овим грбом!
Зато буди добар
ma da evo sav se tresemod straha i trepeta nagoveštaja i proročanstva babe Simane i vJeričine kletve
![]()
Cionizam = Hitlerizam
Hitler = ******
pozzz
Тресла се или не.......следи шта следи...
![]()
Š'a ima patriJoto?da a šta to vJerice?
PS ti si za razliku od misonija bar smešan i interesantan...![]()
Meni nije nikakav ...Ta čitulja za pokojnika je na pogrešnom mjestu.
Dobar je mišoni,jes žešći nekad,alda a šta to vJerice?
PS ti si za razliku od misonija bar smešan i interesantan...![]()
Dobar je mišoni,jes žešći nekad,al.Bottom line ove diskusije je koji se moj ljudi u bivšoj Jugi interesuju za konflikt u kome im podržavanje bilo koje strane može doneti samo nevolju.
Dobar je mišoni,
jes žešći nekad,al.
Bottom line ove diskusije je koji se moj ljudi u bivšoj Jugi interesuju za konflikt u kome im podržavanje bilo koje strane može doneti samo nevolju.
Dobro Kyo,zar ne rekoh ja prošli put da se malo više baviš ženama?Kad dođeš u Srbiju predstavi se kao šeik iz Varaždina.
ma dobar je dobar...kao hleb...
tri meseca star
umočiš u mleko i ispade "modra galica"![]()
ovo je sigurno "tipfeler"
žešći radikal
al bez brige... već sam ja skužio u čem je problem....naime gledao sam danas vesti na RTSu
opet poskupljuju lekovi
xe8iga "nema se - ne može se"
![]()