Izraelski brod sa eksplozivom u Jadranu i istovremeno katastrofa u BiH, u zoni gde se inace proizvodi dosta municije + Titov atomski bunker

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.162
...

Gotovo u isti dan smo imali dve vesti, koje ja na ovoj temi dovodim u vezu...

1)
Prva vest je o tom brodu oznacenom kao Izraelskom, onom koji sluzi za prevoz ekploziva i oruzja, a koji je navodno trebao da prispe u Ploce pre toga u Bar pa i Rijeku...a kojem su neke svetske luke npr u Africi otkazale gostoprimstvo...

Teretni brod koji navodno prenosi eksploziv za Izrael odlazi iz Jadrana​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...x_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=574195

2)
Druga vest, u isti dan, je vest o katastrofi u BiH usled LOKALNO (dakle na ogranicenom podrucju...) jakih padavina...
Koje se gle opet gotovo redovne "slucajnosti"...desavaju u zoni elektroenergetskih objekata, u ovom slucaju u zoni Hidro Elektrane Jablanica i jos par HE u slivu Neretve...
No....o HAARP-u i poveznici sa Elektro energetskim obejktima cemo na susednoj temi...

Ovde zelim da ukazem na jos jedan drugi momenat!

3)
Lokalna katastrofa u BiH se desava bas u zoni gde se dosta proizvodi oruzja, municije i gde postoje nekolike fabrike istog... :whistling:

I to se desava u isti dan kada po municiju u Jadran prispeva ili sa istom mozda i odlazi Izraelski brod...
Municijom kojom se pegla sada Gazu, Liban itd...

Haarp ili prirodna kakogod Katastrofa, koja se desava preko noci..., ne samo da unistava puteve vec prekida i zeleznicu...

Dakle NEKA SILA...NEBITNO VIŠA ILI HAARP...JE FAKTICKI BLOKIRALA IZVOZ MUNICIJE I ORUZJA...PUTEVIMA I ZELEZNICOM IZ SREDNJE BOSNE DO LUKE PLOČE !!! :ceka:

A u toj Srednjoj Bosni se nalazi nekoliko fabrika oruzja, municije i eksploziva...fakticki gotovo sva proizvodnja te robe...koja ide iz BiH...ima jos nesto u Republici Srpskoj, ali ovo u srednjoj Bosni je jos od pre rata, dakle jos iz doba Yuge proizvodnja oruzja i eksploziva...

Nabrojacu samo par lokacija koje mi padaju na pamet:

1) Konjic mislim da se firma bese zove po susednoj planini "Igman" i nalazi se tik do i kod od skora poznatog Titinog atomskog bunkera... (proletos sam turisticki obilazio isti...😎)

2) Bugojno mislim da su tu granate i vbr rakete...ili tako nesto...

3) Vitez...mislim da se tu eksploziv proizvodi...

...

"Slucajnosti" za razmisljanje... :think::think::think:

...

Poslednja izmena:

Back