Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
Видим, ти имаш искуства у томе како затварају међународни мореузи.
Како се то ради?
Jednostavno, stvoriš prijetnju protivbrodskim raketama kako sam ti već naveo i niko neće prolaziti jer tankeri nemaju PVO. Civilna plovila.

"Najbolja PVO na svijetu"

Screenshot 2025-06-22 144607.png

❗Руски председник Владимир Путин о ситуацији са Ираном:
🔴
„Иран није желео нашу помоћ. Ако ситуација ескалира, видећемо да ли ће им помоћ бити потребна. Ирански споразум нема одбрамбену клаузулу. Иран не тражи помоћ од Русије. Иран раније није желео да сарађује са Русијом у области противваздушне одбране. Иран се бори сам. Поносни су и желе да буду самостални. Ако ситуација ескалира, видећемо да ли ће им помоћ бити потребна. Засад је не желе“, рекао је Путин.*

Иран и Русија потписали су 17. јануара 2025. године Свеобухватни споразум о стратешком партнерству између Ирана и Русије, из ког је на захтев Ирана избачена клаузула о заједничкој одбрани.

❗Руски председник Владимир Путин о ситуацији са Ираном:
🔴
„Иран није желео нашу помоћ. Ако ситуација ескалира, видећемо да ли ће им помоћ бити потребна. Ирански споразум нема одбрамбену клаузулу. Иран не тражи помоћ од Русије. Иран раније није желео да сарађује са Русијом у области противваздушне одбране. Иран се бори сам. Поносни су и желе да буду самостални. Ако ситуација ескалира, видећемо да ли ће им помоћ бити потребна. Засад је не желе“, рекао је Путин.*

Иран и Русија потписали су 17. јануара 2025. године Свеобухватни споразум о стратешком партнерству између Ирана и Русије, из ког је на захтев Ирана избачена клаузула о заједничкој одбрани.

Pomoc stize preko Kine i Pakistana...a istim kanalom ako bude trebalo ce i Rusija pogurati...

...

Jednostavno, stvoriš prijetnju protivbrodskim raketama kako sam ti već naveo i niko neće prolaziti jer tankeri nemaju PVO. Civilna plovila.
Те ракете морају бити на ближем или даљем приобаљу.
То подручје биће под појачаним мониторингом сателита и авиона.
Сходно томе, претња неће бити једнострана.

- Иран процењује да ће рат трајати до 6 месеци и има планове за то време. Иранска новинска агенција Фарс

Највећа 'меричка база на Блиском истоку 🇮🇱, не може издржати ни пола. 😆

Те ракете морају бити на ближем или даљем приобаљу.
То подручје биће под појачаним мониторингом сателита и авиона.
Сходно томе, претња неће бити једнострана.
Više nego dovoljno da se ni jedan brod ne usudi proći :D

To što se fokus iranskog odgovora i nastavka rata koncentriše na Ormuz, znači samo da pokušavaju da rat spuste na zemlju, na teren koji im više odgovara.
Нема се ту шта млатити, пусти Хуте унутра и дигне га у ваздух. :D
Ко је изашао, изашао - 'мериканци нису. Највише их увесељава ТелАвив и иде им добро одлично..
Неће пребацивати фронт у двориште.? :np:

Кмека ха ... општа.

Не можемо са сигурношћу да потврдимо да су иранска нуклеарна постројења потпуно уништена, али верујемо да су ... БЛА БЛА БЛА
рекао је потпредседник САД Џеј Ди Венс.

😍 ПогодиШмо брдо.
Pogledajte prilog 1746052
Udarijo sam prokleto brdo,naci razneo sam ga.Ja sam prvi precednik u Amerike kojo raznese toliko veliko brdo

Back