Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 254.436
(BLOG) Eksplozije odjekuju Teheranom, IAEA: Pogođena fabrika za proizvodnju centrifuga u Iranu, nema radijacije
https://n1info.rs/svet/najnovije-vesti-blog-izrael-iran-sukob-deveti-dan-21-jun-2025-godine/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ирански напад дроном на постројење противракетне одбране „Гвоздена купола“ у Израелу
да није било Бибија, у БЛ би сви били похапшени. или мислиш да би српске снаге могле у томе да спрече америчке, британске и немачке специјалце? биће да си превише гледао партизанске филмове.Јевреји (Израел) су до сада показали да су дјелимично пријатељски настројени према Србима за разлику од Ирана који је био на страни муслимана у БиХ.
Срби у Републици Српској су искључиво заслужни својом борбом што некакво Сарајево није могло ништа, па ни ту некакву замишљену управу.
Руководство Срба из РС данас је затворено заслугом Запада у којем су неке од главних одлука имали они "други" Јевреји (Олбрајтова и тд.), поред Брита и САД.
Sta ima bibi od toga sto Ga podrzavas on line.то ме уопште не занима.
постоје 2 разлога зашто треба да станемо уз Бибија:
1. помогао је Србима
2. има петљу да целом левичарском универзуму покаже средњи прст и уради оно што је неопходно за Израел
Лажеш за Нетањахуа. Бесрамно лажеш. Он је 1999. године отворено подржао шиптарске терористе и крволоке! И Њујорк Тајмс је отворено писао о његовом поређењу Шиптара 1999. године са жртвама Холокауста.једини отворени сатаниста међу Јешама био је Маркс, оснивач ваше црвене секте.
јел то исти извор као и онај који рече да су у ваѕдуху и да су на путу ка ирану ?Амерички ратни авион C-17A Globemaster III AE117C изгледа да спроводи евакуациону мисију из Амана, у Јордану.
Авион је овлашћен за превоз 350 путника, међу којима је могуће и држављана трећих земаља.
да није било Бибија, у БЛ би сви били похапшени. или мислиш да би српске снаге могле у томе да спрече америчке, британске и немачке специјалце? биће да си превише гледао партизанске филмове.
Бибију да дате улицу у БЛ.
па зар твој шеф није рекао да ће ги створи виртуелну војскуSta ima bibi od toga sto Ga podrzavas on line.
Idi na front pa pomogni
ступидаријепа зар твој шеф није рекао да ће ги створи виртуелну војскуможда тако добијеш и партизанску споменицу, као његова виртуелна првоборкиња
![]()
E ajde batali me, ima jos ovde koje zanima, ako ti se ne cita ignore i vozdra.јел то исти извор као и онај који рече да су у ваѕдуху и да су на путу ка ирану ?
а после цврц... нема иѕдавања наређења од стране ујка чарлија...
ајде опусти се
ако буде биће, не наседај ту на раѕноразне медијске шпекулације
знамо ко је задужен да то званично објави
па нромалн ода лаже кад је наш душманинЛажеш за Нетјанахуа. Бесрамно лажеш. Он је 1999. године отворено подржао шиптарске терористе и крволоке! И Њујорк Тајмс је отворено писао о његовом поређењу Шиптара 1999. године са жртвама Холокауста.
Pogledajte prilog 1745755
https://www.nytimes.com/1999/03/31/...-absence-outrage-over-atrocities-ignites.html
https://insajderi.org/hr/fjalimi-i-...e-vecante-per-te-kujtuar-kuptuar-dhe-vepruar/
https://telegrafi.com/en/gjate-viti-1999-benjamin-netanyahu-ishte-pro-kosoves-kunder-serbise/
Odma nobela za mir.Јевреји (Израел) су до сада показали да су дјелимично пријатељски настројени према Србима за разлику од Ирана који је био на страни муслимана у БиХ.
Срби у Републици Српској су искључиво заслужни својом борбом што некакво Сарајево није могло ништа, па ни ту некакву замишљену управу.
Руководство Срба из РС данас је затворено заслугом Запада у којем су неке од главних одлука имали они "други" Јевреји (Олбрајтова и тд.), поред Брита и САД.
кога занима оно што измишљају ти буди бог снама извори од којих купиш те будалаштине ?E ajde batali me, ima jos ovde koje zanima, ako ti se ne cita ignore i vozdra.
не дирам ни ај тебе али ти кажем мани нас тих твоји хинформација са медија реко ми ђура...Ne diram te
Moj problem sta cu da pisem, tvoj je sto si nevaspitan.кога занима оно што измишљају ?
рекао си још пре 4 до 5 сатида су авиони кренули и да су у ваѕдуху и да се само чека знак за почетак!
то су јако озбиљне ствари а ти очито на све трзаш...
потомси око девет сати говорио како им треба неколико сати да дођу донде
а онда си поставио вест како ипак нема наређења ...
не дирам ни ај тебе али ти кађем мани нас тих твоји хинформација са медија реко ми ђура...
Високопрецизна СНС муниција, цЕним.