Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 68,1%
  • Иран

glasova: 30 31,9%

• Ukupno glasova
    94
Domace krstine vehabije navijaju za nestanak zidova mozda cak i vise nego neko 1938 :kafa:
ето још једног разлога да навијамо за Бибија Величанственог :ok:

очекујем да неки планински врх понесе његово име. такви државници су реткост у савременом свету.
.
Напшисао сам моја размишљања.

Овај упис је за сорошевце који овде продају научену памет.

.

.
Напшисао сам моја размишљања.

Овај упис је за сорошевце који овде продају научену памет.

.
наравно. сав тај левичарски белосветски медијски муљ подигао се против човека који има петљу да ради оно што мора, што му је једина дужност.

ето још једног разлога да навијамо за Бибија Величанственог :ok:
ni za koga

i zidovi su freneticna verska religija kao i ovi drugi

jedni i drugi smatraju sebe iznad ostalih a ostale nevernicima

наравно. сав тај левичарски белосветски медијски муљ подигао се против човека који има петљу да ради оно што мора, што му је једина дужност.
duznost im je da hriscane koji dodju u jerusalim da posete svetu zemlju, provociraju , cesto gadjaju i napadaju, pljuju ?

jel i to duznost...

Снимци приказују последице иранских удара на сам Тел Авив и Рамат Ган, који се налази на његовој источној периферији.

jos su u vazduhu ???

tri cetri sata rolanja jel dok se ne zagreju ...
B2 je poleteo iz Amerike ka Guamu, krstari otprilike 900km/h, od Guama do Irana ima jos 3700km.

Ne znam ni sto se natezem s tobom, odbijas svaki normalan odgovor

Zanimace nekog drugog

Снимак удара на лансер зенитних одбрамбених снага ЦАХАЛ (ИДФ) каји гађа иранске ракете

Vrlo moguce da je ovo bila samoubilacka misija samog IDF PVO sistema...

AI sistem (ili sto bi Vucic rekao "Digitalna armija") se zeznuo i mislio da gadja neprijateljsku raketu a pogodio izvor svog ispaljivanja...

...

глупо ти је питање, јер Јевреји не следе Исуса Христа.

право питање је- шта би урадио Краљ Давид? а одговор је- урадио би исто ово што ради Биби Нетанјаху.
hristijani dzaba čekaju drugi dolazak :hahaha1:

B2 je poleteo iz Amerike ka Guamu, krstari otprilike 900km/h, od Guama do Irana ima jos 3700km.

Ne znam ni sto se natezem s tobom, odbijas svaki normalan odgovor

Zanimace nekog drugog
значи за пола сата би требало да очекујемо ударе по ирану.

добро.

Израелске одбрамбене снаге објавиле су снимак који приказује последице авио удара на иранско нуклеарно постројење у Исфахану.

rekose ovi pobornici bibija da niko nista ne moze izraelu...

Глупо је навијати за било коју страну осим ако имаш неки јак разлог, иначе има доста снимака на обје стране!

Активност у Ормуском мореузу прошлог петка.
Подаци укључују само танкерски саобраћај.
Ово је мореуз који би Иран могао да затвори ако би сматрао да је потребно. То би довело до вртоглавог раста цена нафте.

🇺🇸🇮🇷⚡- „Нису издата наређења за извођење операције против Ирана употребом авиона Б-2“, - CNN, позивајући се на званичника Пентагона.
рекох ли ја....

чекај да чујемо шта ујка чарли - трамп каже- лепо човјек рече о томе.

све остало су само мамци за фанатике.

чика трамп је рекао да је видео план и да ће да јави ако одобри. а те форе , полетели су , кренули су , треба им да долете...
е па сад нек се врате... :rotf:

Пакистанске бригаде Заинабијун издале су упозорење САД, наводећи да ће, ако директно уђу у рат или науде иранском врховном вођи Имаму Хамнеију, покренути нападе на америчке интересе широм света.

„Иран је светиња, ми смо његови браниоци. Мач, а не понижење.“

- војници генерала Касема Сулеманија

📌 Геополитички гласник

Back