Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
Volodja pobedijo. Nobela dati pod hitno. :mrgreen:

APgAMwa.png

pola kongresa ima dvojno drzavljanstvo a jedan od njih dolazi sa izraelskom uniformom na posao u americki kongres!!
Njato rekao javno mnogo puta "ne brinite, mi ih kontrolisemo"
Bas svasta i jadno od US.
I sad Amerikom vladaju židi.To je njihova država.
Џумерика и Џумериканци, што би рекао поменути колега Antilochus.

Спомињу јеше. 😂 Сад кад их зајме мулама, стрижа брада не гине ...
х65ујх4уј76јк6к8к5л789л86л8.png

Широко извештавање о иранском устанку на арапским мрежама; Ал Џазира, Ал Араби и Франс 24 извештавали су о народном устанку у Ирану!

Gledaj, dovoljno je otvoriti YouTube i videti da je Iran abnormalno daleko ISIS-izma kakvog ga zamišljate.

Zapravo izuzetno Liberalnija zemlja kakvog ga globalni judaizam predstavlja.
Никад није ни била тврдња Иран = Исис.
У односу на хариџије, Иран је чист либерализам.
Али у односу на Еретз Исраел, слабо.
И додао бих, чак и теократски Иран је цивилизованији од исисоликог Пакистана

ko je njih terao da cackaju mecku.

Njato: "Iran je stvarno nefer, sto nije podvio rep na bombardovanje i likvidacije opet ko ko zna koji put i kao i ostale 4 zemlje...a ne sad da otkazujem svadbu i spavam u bunkeru"
narod spava u bunkeru koji se nista ne pita

Gledaj, dovoljno je otvoriti YouTube i videti da je Iran abnormalno daleko ISIS-izma kakvog ga zamišljate.

Zapravo izuzetno Liberalnija zemlja kakvog ga globalni judaizam predstavlja.
Pa to nije zbog vlasti, vec zbog kulture tog naroda tamo.

Da je do mula i Revolucionarne Garde, to drustvo tamo bi bilo cist ISIS.

Ali posto je drzava i drustvo malo komplikovanija stvar od onoga sto mislite da jeste, i Iranu postoji masa ljudi koji su normalni.

I skoro svi oni su protiv okupacije Revolucionarne Garde.

To su ljudi kojima ti diktatori i ubice prete svakodnevno u Iranu.

Taj argument o liberalnom Iranu vam je toliko besmislen, i na nivou je onih besmislica kada srpski sovinisti pricaju kako je Srbija liberalno drustvo koje ima Natasu Kandic.

Pa da, ali ne zbog diktatora i udbasa na vlasti u Srbiji, da se oni pitaju, Natasa Kandic ne bi ni postojala.

Te fore bukvalno mogu da vam prolaze u drugom razredu osnovne samo.

Vlast u Iranu je cista bolest, jedan od najgorih rezima na svetu, na nivou nacista i Kim Dzong Una.

Drustvo u Iranu je mnogo vise od vlasti u Iranu, i jedno je od razvijenijih muslimanskih drustva, zbog ogromnog humanog potencijala i liberalnih ljudi koji postoje tamo, UPRKOS vlasti u iranu, koja bi ih sutra streljala, da je takav drustveni kontekst.

[
Ja sam za te priče čuo krajem 91 par meseci pre samog početka rata ..Tada mi je to zvučalo cool ali sa današnjim iskustvom mi zvuči smešno ..JNA je imala u tom trenutku i ljude i iskustvo i nije bilo potrebe za tim stvarima .
Када смо већ код прича чуо сам од обавештајног официра војске Републике Српске да су их контактирали одређени јапански кругови и рекли да су спремни да финансирају сваку антиамеричку активност. Ко ће све то да похвата и утврди да ли је тачно?

Back