dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.836
Gluposti, Iran je sam odbio da uđe u vojni savez sa Rusijom. Ovaj lik piše laži ili veze nema sa tim što piše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti, Iran je sam odbio da uđe u vojni savez sa Rusijom. Ovaj lik piše laži ili veze nema sa tim što piše.
Fer od Irana, Izrael gađa iransku TV bez upozorenja a Iranci džentmenski uzvrate i još ih upozore ranije.️
Извештаји показују да је ИРГЦ издао упозорење о евакуацији за израелску телевизијску и новинску мрежу Канал 14.
️
Извештаји показују да је ИРГЦ издао упозорење о евакуацији за израелску телевизијску и новинску мрежу Канал 14.
BREAKING: White House says that Trump will make a decision on Iran within the next two weeks.
https://t.me/ClashReport/48147
Немају ли ћифути осјећај да им га је неко шукнуо - д'извинеш ...predsjednik SAD-a Donald Trump jučer je rekao: "Mogu to učiniti. Mogu i ne učiniti. Mislim, nitko ne zna što ću napraviti."
Цивилизација за Јевреје. Господа.Fer od Irana, Izrael gađa iransku TV bez upozorenja a Iranci džentmenski uzvrate i još ih upozore ranije.
Sledi Hegset pa JD Vens, uspeće da otera sve iskrene i miroljubive ljude iz svog okruženja za rekordno vreme.
tacno ali i Iranska rakete lete i brze su.Ti njihovi USA bomarderi lete na 15-20 km visine.
pa cekaju da Izrael , popije takve salve i da , vrati mnoge jevreje americkeТрамп ће одлучити о могућем нападу на Иран у наредне две недеље, саопштила је Бела кућа.
Pa sta je sad?
A šta bi bilo, iduća dva tjedna su ključnaТрамп ће одлучити о могућем нападу на Иран у наредне две недеље, саопштила је Бела кућа.
Pa sta je sad?
Ulazak koga?- Халел Битон Розен из израелског Канала 14 каже да израелска војска очекује улазак Хезболаха у сукоб.
Геополитички гласник
Mislim da Tel Aviv izgleda nijansu drugačije od parkingai dalje se kurcis pojeidncima...
iran poravnjava dojucerasnje mocnike sa kojima sise kurcio kako im iran ne moze nista
postaju gaza...
ravnaju ih obrezani ko vucic puteve...
Izraelci sami sebi zabili i zalomili![]()
Веш машина, недостаје програматор.
Ne znam, to kazu izraelci, verovatno znaju nestoUlazak koga?![]()