Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 68,8%
  • Иран

glasova: 29 31,2%

• Ukupno glasova
    93
⚡🇮🇱🇮🇷 Извештаји показују да је ИРГЦ издао упозорење о евакуацији за израелску телевизијску и новинску мрежу Канал 14.
Fer od Irana, Izrael gađa iransku TV bez upozorenja a Iranci džentmenski uzvrate i još ih upozore ranije.

⚡🇮🇱🇮🇷 Извештаји показују да је ИРГЦ издао упозорење о евакуацији за израелску телевизијску и новинску мрежу Канал 14.
IMG_20250619_204416_936.jpg

BREAKING: White House says that Trump will make a decision on Iran within the next two weeks.

https://t.me/ClashReport/48147
predsjednik SAD-a Donald Trump jučer je rekao: "Mogu to učiniti. Mogu i ne učiniti. Mislim, nitko ne zna što ću napraviti."
Немају ли ћифути осјећај да им га је неко шукнуо - д'извинеш ... 😂

Fer od Irana, Izrael gađa iransku TV bez upozorenja a Iranci džentmenski uzvrate i još ih upozore ranije.
Цивилизација за Јевреје. Господа.
Не кажем да је тешко али опет. 👆

Ti njihovi USA bomarderi lete na 15-20 km visine.
tacno ali i Iranska rakete lete i brze su.
uostalom , ima se vremena da vidimo hoce li usranci da u ime izraela i obavi radnju
i da vocekujeo tada na akciju i iransku reakciju.
i dosadasnjega toka dogadjaja vidimo da iranci veoma dobro su i odgovorili na izraelski napad.
mislim da amerikanci i imaju dosta informacija....i dobro ce promisliti o napadu na Iran

Mislim da to nikome ne pada na pamet, čak ni ozbiljno velikim budalama

Međutim pojave se i vesti da su bolnice po Istočnoj Evropi dobile nalog da se pripreme za rat i prijem ranjenika (vest je iz Rumunije)

Čemu to ako će biti samo vazdušne kampanje

🇺🇸🇮🇷 Трамп ће одлучити о могућем нападу на Иран у наредне две недеље, саопштила је Бела кућа.

Pa sta je sad?
pa cekaju da Izrael , popije takve salve i da , vrati mnoge jevreje americke
i normalno pare sa sobom.
a i oni ukrajinci sa dolarima, gde ce nego da traze zlatni Trampov ...

🇮🇷🇮🇱⚡- Цензура иранских балистичких удара у Израелу од стране ИДФ-а сада се проширила на СВЕ стране медије.

Изгледа да су их Персијанци испрашили.

📌 Геополитички гласник

Back