Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rokaj !
Jučer je bila objava da je Iran lansirao oko 400 balističkih projektila i 1000 dronova na Izrael.
Ti si to prvi spomenuo, ti se time tješišAuuuuu, čudo jedno, skinuli nevidljivog, kako to, kako to?
A sad protrljaj oči i pogledaj kako je to završilo
Zaboli me za obojicuDa se kladimo tko će prije u horizontalu, Ajatolah ili Netanjahu?
Svaka od ovih iranskih raketa nosi bojevu glavi od 1000kg, to se vidi gdje padne u gusto izgrađenom području.Sta bi bilo da su ih pogodili sa 10 % ili 20 % ako je OVOLIKA PUSTOS usledila od samo 1.5 procenta kako navodis...
Jebase im nanu
Mislim da ni on sam nema pojma šta misli.Tramp se distancirao od izvještaja da je odobrio planove za napad na Iran: WSJ nema pojma šta mislim
https://avaz.ba/vijesti/globus/9808...ve-za-napad-na-iran-wsj-nema-pojma-sta-mislim
Nuto ovog matematičara, sve mu 98.5%Jučer je bila objava da je Iran lansirao oko 400 balističkih projektila i 1000 dronova na Izrael.
20 balističkih je palo na infrastrukturu, ostalo sve oborenom, što daje 98,5% uspješnosti i obaranju.
Danas je Iran lansirao 25 balističkih raketa od kojih je 17 oboreno, što daje 68% uspješnosti obaranja.
Za to vrijeme sve što Izrael ispali na Iran prolazi 100%.
Dosadašnji tok židske agresije na Iran ukazuje da židi nisu u stanju u potpunosti da se zaštite od projektila ili raketa ili kojima se Iranci brane od agresije.