Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije mač sa dvije oštrice za Kinu. Kinu je podigla američka kupovna moć.kako god bilo čujem da se u kursku oblast upučuje 1000 korejskih deminera...i 10 000 korejskih
građevinskih radnika za obnovu
...
mislim da bi kinezima i rusima bio najbolji iran kao mjesto obračuna sa bandom iz washingtona
...mogu uništiti petro dolar
kina financira američku kupovnu moć...Ako nije mač sa dvije oštrice za Kinu. Kinu je podigla američka kupovna moć.
Ponavljam, ja samo razmatram strategiju obe strane i šta može boti.
Ako me pitaš lično , bez obzira gdje živim ja mislim da je nepravda što se čini Iranu.
Moje lično mišljenje je da Masorenija igra prljavo i sve ste u pravu da je to zlo i satanizam…samo što više ne vjerujem ni našim ni njihovim i što shvatam da smo mali i nemoćni. Možemo samo posmatrati bez emocija. Isto nam dođje
Iran recalls all doctors, nurses from leave
Američku kupovnu moć hrane moderne kolonije. Oni što su nekad radili džaba su samo preseljeni a isto dobijaju. Koru kruva i krov nad glavom u iluziji da nisu robovi.kina financira američku kupovnu moć...
To bilo pre u kibucima zatvorio i razjurio hamasA u Izraelu rejv party?
Ne mi nego oni.
Oni isti koji imaju plan za “Nabucco pipeline” i treba im sjeverozapad Irana.
Ja posmatram i imam svoju teoriju zašto ratuju ali ne zauzimam strane jer iskreno nijedna strana nije prijatelj malog naroda.
Meni je ovo kao Fišer i Spaski meč. Razmatram taktike i strategiju obe strane.
Iran će da izgubi ovaj rat, nuklearni neće biti a tebi i meni ni iz džepa ni u džep.
I Siriji..Rusija će pomoći Iranu kao što je SR Jugoslaviji 1999 i Jermeniji pre par godina.
I Siriji..
Matematički. Ovo je plan na kom se radi decenijama, dok su ostali spavali.a moze se nako , moja malenkost koja ic ista zna oko toga rata,
kako si ti dosla do zakljucka
Iran gubi rat
Evo samo što nije. Nego, znaš li šta je „Samson”?U Svakom slučaju izrael nestaje.
Minutmen, Tridenton, Dark Eagle?Ne dmeju da pominju supersonično oružje jer ga ameri nemaju. Sasrali bi se u gaće komplet![]()
ne, receno je od stane Irana , da ako si i drugi ukljuce, janglezi , francuskinje , nemkinje da ce Tek tada i biti i njihova meta za unistavanje.Sve te nato baze je trebalo odmah gađati.
Evo samo što nije. Nego, znaš li šta je „Samson”?
ajde ne papagajis bre.Nemam ni ja nista protiv.
Naravno Zelenski,Tramp i jos poneki takodje da sjednu na optuzenicku stolicu uz Benu i Putina.
To je naziv pogođene uzraelske nuklearne elektrane.Evo samo što nije. Nego, znaš li šta je „Samson”?
Do tada ima da preoru ceo izrael.Matematički. Ovo je plan na kom se radi decenijama, dok su ostali spavali.
Vidiš li da je u Iranu isti scenario kao u Srbiji za vreme Slobe.
Tukle se kasarne, posle energetika, tv odašiljači. Sad dolaze putevi na red i paralisan si.
Mjesec dva i narod gladan i baš ga briga. Hoće lebac i traži promjene.
Режим исламских терориста из Техерана користи цивиле као људски штит.
Попут Хамаса или Хезболах
to sto ti sada usporedjujes zabu sa iranom , nikako ne ide.Matematički. Ovo je plan na kom se radi decenijama, dok su ostali spavali.
Vidiš li da je u Iranu isti scenario kao u Srbiji za vreme Slobe.
Tukle se kasarne, posle energetika, tv odašiljači. Sad dolaze putevi na red i paralisan si.
Mjesec dva i narod gladan i baš ga briga. Hoće lebac i traži promjene.
Ne, istraži malo o Opciji Samson. Vidjećeš zašto ne treba da se raduješ potencijalnom kraju IzraelaTo je naziv pogođene uzraelske nuklearne elektrane.
Zelenski brani svoju zemlju koja je napadnuta, a Tramp je teška budala koju nikako ne volim, ali ne znam kako bih njemu prikačio neki ratni zločin. Ima on drugih, ali to po Americi pa neka oni vide šta će s njim.Nemam ni ja nista protiv.
Naravno Zelenski,Tramp i jos poneki takodje da sjednu na optuzenicku stolicu uz Benu i Putina.