Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 60 69,8%
  • Иран

glasova: 26 30,2%

• Ukupno glasova
    86
kako god bilo čujem da se u kursku oblast upučuje 1000 korejskih deminera...i 10 000 korejskih
građevinskih radnika za obnovu
...
mislim da bi kinezima i rusima bio najbolji iran kao mjesto obračuna sa bandom iz washingtona
...mogu uništiti petro dolar
Ako nije mač sa dvije oštrice za Kinu. Kinu je podigla američka kupovna moć.
Ponavljam, ja samo razmatram strategiju obe strane i šta može boti.
Ako me pitaš lično , bez obzira gdje živim ja mislim da je nepravda što se čini Iranu.
Moje lično mišljenje je da Masorenija igra prljavo i sve ste u pravu da je to zlo i satanizam…samo što više ne vjerujem ni našim ni njihovim i što shvatam da smo mali i nemoćni. Možemo samo posmatrati bez emocija. Isto nam dođje

Ako nije mač sa dvije oštrice za Kinu. Kinu je podigla američka kupovna moć.
Ponavljam, ja samo razmatram strategiju obe strane i šta može boti.
Ako me pitaš lično , bez obzira gdje živim ja mislim da je nepravda što se čini Iranu.
Moje lično mišljenje je da Masorenija igra prljavo i sve ste u pravu da je to zlo i satanizam…samo što više ne vjerujem ni našim ni njihovim i što shvatam da smo mali i nemoćni. Možemo samo posmatrati bez emocija. Isto nam dođje
kina financira američku kupovnu moć...

h56h56jh56jh.png

kina financira američku kupovnu moć...
Američku kupovnu moć hrane moderne kolonije. Oni što su nekad radili džaba su samo preseljeni a isto dobijaju. Koru kruva i krov nad glavom u iluziji da nisu robovi.
Tu spadaju rude Afrike, radna snaga Indije, Bangladeša, Vijetnama..južne Amerike i svih ostalih koje Trump zove vuko..inama.

Ne mi nego oni.
Oni isti koji imaju plan za “Nabucco pipeline” i treba im sjeverozapad Irana.
Ja posmatram i imam svoju teoriju zašto ratuju ali ne zauzimam strane jer iskreno nijedna strana nije prijatelj malog naroda.

Meni je ovo kao Fišer i Spaski meč. Razmatram taktike i strategiju obe strane.
Iran će da izgubi ovaj rat, nuklearni neće biti a tebi i meni ni iz džepa ni u džep.

a moze se nako , moja malenkost koja ic ista zna oko toga rata,
kako si ti dosla do zakljucka
Iran gubi rat

a moze se nako , moja malenkost koja ic ista zna oko toga rata,
kako si ti dosla do zakljucka
Iran gubi rat
Matematički. Ovo je plan na kom se radi decenijama, dok su ostali spavali.
Vidiš li da je u Iranu isti scenario kao u Srbiji za vreme Slobe.
Tukle se kasarne, posle energetika, tv odašiljači. Sad dolaze putevi na red i paralisan si.
Mjesec dva i narod gladan i baš ga briga. Hoće lebac i traži promjene.

Nemam ni ja nista protiv.
Naravno Zelenski,Tramp i jos poneki takodje da sjednu na optuzenicku stolicu uz Benu i Putina.
ajde ne papagajis bre.
jel ti je jasno bre papagaju da su te ukrajinske teritorije uz svu zakonsku i medju narodnim zakonima , postali RUSKA teritorija.
kada to shvatis
uzmi i jednu bonbonu Bronhi jer se lakse dise

Tukle se kasarne, posle energetika, tv odašiljači. Sad dolaze putevi na red i paralisan si.
Do tada ima da preoru ceo izrael.

Режим исламских терориста из Техерана користи цивиле као људски штит.
Попут Хамаса или Хезболах

Koliko miliona ljudi Netanjahu treba da pobije pa da svet shvati o kakvom se coveku radi?

Da pametni ljudi sa ovog foruma shvate da je sitna razlika izmedju njega i nekada Milosevica.

I da postane jasno koliki je fijasko Tramp doziveo na pocetku drugog mandata u spoljnoj politici. Njegov najveci uspeh je ekonomski dil sa Kinom. Sve ostalo je neuspeh do neuspeha.

Jasno je i da Iran nema nuklearno oruzje, jasno je i da je slabiji nego sto je svet mislio, ali dzaranje na desetine miliona ljudi se istorijski vraca...i vratice se Izraelu makar i za pet decenija, kada odavno vise nece biti ni Netanjahua, a ni Trampa...i oboje to znamo.

to sto ti sada usporedjujes zabu sa iranom , nikako ne ide.
inace u matematici je i tacno ne kao u jamerici gde je nastavnica dobila otkaz , jer je detetu dal negativnu ocenu 1plus 1 je 3 i objasnjenje , da se ne bi dete traumirala , skolski odbor je i rekao i da moze biti.
tako i ti , izjavis gluposti , napravis paralelu izmedju Srbije i Irana
a
ne i prema izraelu
Jer izrael ostaje bez energanata, nema ni hrane , nema ni i gde i otici , niti se spasti i idu u rusevinu.
e kod njih treba doci do smene vlasti , ono sto vec godinama su i pokusavali da smene bibija.

Nemam ni ja nista protiv.
Naravno Zelenski,Tramp i jos poneki takodje da sjednu na optuzenicku stolicu uz Benu i Putina.
Zelenski brani svoju zemlju koja je napadnuta, a Tramp je teška budala koju nikako ne volim, ali ne znam kako bih njemu prikačio neki ratni zločin. Ima on drugih, ali to po Americi pa neka oni vide šta će s njim.

Back