Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 68,8%
  • Иран

glasova: 29 31,2%

• Ukupno glasova
    93
Fokusiran si samo na kratke staze i vojnu moć.
Iran će biti iscrpljen a onda uništen iznutra. Na to se računa. Psihologija mase i naroda. Glad mjenja poglede i principe.
jesi li u kalkulaciju unio element zatvaranja hormuškog tjesnaca..dal je tebi jasno da čim USA napadne iran zatvara se glavna arterija energentske snage svijeta.

Greška je misliti da u politici imaš prijateljsku vladu ili državu. Može samo narod da se voli između sebe.
Rusi i Kinezi sad pregovaraju šta oni dobijaju ako se ne upetljaju.
rusi i kinezi sada pregovaraju šta gube ako se ne umiješaju...

koja glad?

Iran ima punu oodrsku Kine Pakistana Avganistana Rusije

Ne mozete im nista

Pa vasa smrdljiva Amerika sa Izraelon nije uspela da porazi HUTE a ti mislis da ce uspeti Iran? :cepanje:
ima tu puno elemenata koji se zanemaruju...sadam je bio sunit u večinskom šiitskom iraku...asad je bio alavit u večinski sunitskoj siriji...gadafi je također potjecao iz neke sekte...a u iranu...u iranu šiiti čine večinu - ogromnu....čak mi se čini da ovaj današnji ajatolah nije perzijanac već azer.

Ocigledno nisi nikad video snimke iz americkih prodavnica kad je "Black Friday". Ali nema veze
ij i ti
sto lepo ne kazes , pogledaj kaliforniju i kako lepo u miru i redu ulaze u prodavnice i tako kapitalisticki uzimaju proizvode da bi ih probali.

Ne sumnjam jer je Izrael vojnicki na izdisaju.Ovo je presmesan rat gde jedna drzavica,koliko god ona vojno,tehnicki superiorna bila,velicina Vojvodine,krenula u otvoreni rat sa ozbiljnom,vojnom,teritorijalnom i istorijskom silom.Izraelu su ostale nuklearke i ti avioni koji dolecu sa Kipra i Grcke,ali sve je to presmesno za toliku teritoriju Irana.PVO verovatno vise i nemaju

a na kipru , je i britanska baza , gde su pirgavci poslali svoje ratne avione. a lepo je receno od strane iranaca,
ako i odatle pirgavci budu napali Iran
i njih nece biti , mislim aerodrom kao i brodovi...u mediteranu
Sve te nato baze je trebalo odmah gađati.

I tu ima istine.
Obruč se steže a Rusi i Kinezi imaju i dosta nesuglasica.
kako god bilo čujem da se u kursku oblast upučuje 1000 korejskih deminera...i 10 000 korejskih
građevinskih radnika za obnovu
...
mislim da bi kinezima i rusima bio najbolji iran kao mjesto obračuna sa bandom iz washingtona
...mogu uništiti petro dolar

Pobili su ih jer su se iranci opustili

Koristili su mobilne telefone plus spavali u stanovima u kojim zive a ne u bunkerima sto je totalna ludost jer je rat visio u vazduhu

Bili su uvereni da ih zapad nece napasti dok traju pregovori

Tu zabludu su platili glavom

Svaki mob ti je danas uredjaj za pracenje i psijuniranje CIAe i MOSADa

Zato su sada svi iranci bukvalno bacili mobilne

Zabranjeno je vojsci i drzavnicima da ih koriste i poseduju ubuduce
Aaaa Pejdzere :think:
Provjeri svoj ili baci jer ako te MOSAD spijunira ode Golija:think:

Samo Jevreji su nebeski narod.
Svi ostali su niza klasa.

Не лупај глупости. Наш ''Југић'' се узвозио у Америку. Који израелски ауто је то постигао...

п.с. А да! Они производе углавном сукобе и купују по повлашћеној цени ваздухоплове од Америке. :idea:

Međunarodni sud potražuje Netanijahua i Putina. Ja nemam problem s tim da se obojica nađu u Hagu kao optuženi, a ti?
Nemam ni ja nista protiv.
Naravno Zelenski,Tramp i jos poneki takodje da sjednu na optuzenicku stolicu uz Benu i Putina.

Back