Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 43.477
Sudeći po pisanju na sličnim temama, potpuni mrak u vam je u glavama.Sta ti mislis da smo mi toliko glupi??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sudeći po pisanju na sličnim temama, potpuni mrak u vam je u glavama.Sta ti mislis da smo mi toliko glupi??
Vidi Kijev na sta lici veceras ako smes.Pa Rusija je nakon godinu dana ostala bez resursa protiv Ukrajine. Ne misliš valjda da dronovi iz Irana, artiljerija i vojnici iz S. Koreje, mamljene ljudi iz trećeg svijeta i slanje na front se događa jer je Rusija sila?
Gledaš isti rat ili vrtiš neki svoj u svojoj glavi?Pa Rusija je nakon godinu dana ostala bez resursa protiv Ukrajine. Ne misliš valjda da dronovi iz Irana, artiljerija i vojnici iz S. Koreje, mamljene ljudi iz trećeg svijeta i slanje na front se događa jer je Rusija sila?
Макете би бар биле уништене, а ово су неубедљиви компјутерски генерисани снимци начињени на неким прастарим рачунарима.1. Moguć fejk snimak.
2. Nema sekundarne eksplozije, što znači da su Makete ili Neoperativni pod uslovom da nije fejk.
Zaključak: jevrejska ili hindu uličnih seratora propaganda.
Da u nam jeSudeći po pisanju na sličnim temama, potpuni mrak u vam je u glavama.
?Vidi Kijev na sta lici veceras ako smes.
Iluminati imaju ljiljane kao simbol a Masoni sove.neko je vec pomenuo pecate u obliku ljiljana i soko
da li se moze dobioti minformacija sta i ko je i cemu sluze
hvala
Svaki razlog da vičeš smrt Izraelu, smrt Americi je dobar. Jel tak?Da u nam je![]()
Gde si ti to vodeo da ja radim?Svaki razlog da vičeš smrt Izraelu, smrt Americi je dobar. Jel tak?
![]()
![]()
![]()
️
— Председник Трамп позива народ Ирана да се одмах евакуише из Техерана
Kako je ono Bojane išlo,"ako znate nekog u Odesi, recite mu da biježi"![]()
![]()
![]()
️
— Председник Трамп позива народ Ирана да се одмах евакуише из Техерана
Nemam pojma to je Frtajler pisaoKako je ono Bojane išlo,"ako znate nekog u Odesi, recite mu da biježi"
Pa ne znam sta stalno podmecu neke fore koje su dosle sa njihove straneI nije tesko mariniranog da zajebes![]()
Kako je ono Bojane išlo,"ako znate nekog u Odesi, recite mu da biježi"
Zato ti vozis Ladu.Bojim se da nikoga ne zna u Teheranu. Ali zna po Nemackoj i Austriji.![]()