Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Toliko si zaslepljen zebnjom zbog mogućih posledica Tuđmanovih odluka da ne vidiš da Kralj Bibi ovim direktno erodira američki uticaj.

05E696A9-2BF0-4D7F-903D-6771FF31458E.jpeg

Kolega @Mej bregami, ako Vas ne mrzi molim Vas proverite šta na ovo kaže Oryx, nešto me mrzi da čitam one njihove fantazije. :lol:

Бибијеве армије за 3 дана у Техерану!

малоприје гледам Биби каже у интервјуу да је највише напао да спаси Трампа, да су Иранци планирали да га убију али он је то предухитријо. :eek:

Ovo ni u Ukrajini ne prolazi, a da će u Izraelu koji leti nad Iranom.
Malo manje euforije, Persijska carevina je malo uznapredovala od Homeinija i njegove “revolucije” : persijske krstareće rakete sada umeju i da prate putničke avione, rezultat se vidi:

IMG_20250617_023901_844.jpg

Već treći slučaj u kojem izraelska raketa presretač pravi polukružni zaokret i pada na Tel Aviv 🙃

satanjahu se pridružuje Iranu u taslačenju židova, ali sa milionskim raketama "čelične kupole", koja je malčice prolupala 🤣🤪

https://t.me/intelslava/76298

Puce ljubav Donija i Takera. :sad2:

Poznati američki politički komentator i novinar Tucker Carlson smatra da bi mogući rat sa Iranom mogao dovesti do kraha američkog uticaja u svijetu i faktičkog završetka predsjedničkog mandata Donalda Trumpa.

"Zaista se plašim da će moja zemlja biti još više oslabljena. Mislim da ćemo svjedočiti kolapsu američke imperije. To je savršen način da se nosač aviona 'Amerika' nasuka na obale Irana. I to će takođe, po mom mišljenju, značiti kraj Trampovog predsjednikovanja" rekao je Carlson u podkastu sa bivšim Trumpovim savjetnikom Steveom Benonom.

Novinar je takođe izrazio sumnju u sposobnost SAD da vode veliki rat na Bliskom istoku.

"Koliko je američka vojska spremna za pravi konflikt? Odgovor je - potpuno nespremna" zaključio je Carlson.

Izrael je u noći 13. juna pokrenuo operaciju protiv Irana, optuživši ga za sprovođenje tajnog vojno-nuklearnog programa koji se, navodno, približio tački bez povratka.

Mete vazdušnih bombardovanja i upada diverzantskih grupa bili su nuklearni objekti, generalitet, istaknuti nuklearni fizičari, avio-baze, PVO sistemi i rakete tipa "zemlja-zemlja", navodi "24Sedam".

Donald Tramp je 45. i 47. Predsednik Amerike = numerološki 9. i 11., a upravo 9. i 11. Predsednici Amerike su mandate završili smrću...Tramp do 2028.?​

https://forum.krstarica.com/threads...mandate-zavrsili-smrcu-tramp-do-2028.1015492/

...

Izrael tvrdi da je iranski raketni napad pokrenut
Mislim da će biti mirnije večeras. Ovo je noć evakuacija i rasporedjivanja.
Moram da pogledam još “Pentagon pizza index” 😅 kažu da nikad ne podbaci.

Back