Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 56 69,1%
  • Иран

glasova: 25 30,9%

• Ukupno glasova
    81
К'о кад шутнеш сам себе у д👀пе... 😆

Иранска револуционарна гарда:
"Новим методама" присиљавамо израелски ПВО да напада сам себе.
Иран користи "нове методе" да би присилио израелску противваздушну одбрану да напада једна другу, истичу из ИРГЦ-а, додавши да ће операције бити настављене до потпуног уништења ционистичког окупационог режима.

:tambalamba:

Veruj mi da sam razmišljao na isti način

Decenije rada na razvoju nuklearki, desetine utrošenih milijardi.

Za to vreme i za te pare može se napraviti par desetina hiljada hipersoničnih monstruma i imaš oružje kojim možeš uništiti bilo kog protivnika bez da se on išta tu pita.

Rat u Ukrajini je promenio filozofiju ratovanja, ovaj rat nastavlja u tom smeru

Ostao je samo još jedan veliki relikt prošlosti da se reši a to su nosači aviona.
Kada prvi bude poslat na dno sa 2-3 hipersonična projektila završiće se i ta priča.
Nosače aviona amerika koristi samo za satiranje zemalja koje ratuju u papučama.

Predsednik Irana održao žestok govor, poslao niz poruka: "Mi nismo agresori i ne bojimo se nikakve sile"​

yeah_sure_jon_hamm.gif
Pa pazi nisam video da su kukali i trazili pomoc....

Izrael je taj koji kmeci i trazi da im drugi pomognu.....

Истина је то у нашем случају
Ипак, ово је Блиски/Средњи Исток.
Њихова динамика није баш упоредива са нашом.
Велики градови су тамо стециште опозиције, а они хоће да устану и да се шибају.
Шта остаје теократском режиму, поготову сад кад му скидају важне људе?
Не могу отићи у герилу, кад им скоче градови.
А сукоб још увек траје. При чему, већ првих дана, ирански режим трпи тешке ударе, а ми смо и након 77 дана изашли неокрњени, како војском, тако и режимом.

Kade se setim ko su nam bili ministri dođe mi da psujem NATO što nije primenio izraelsku taktiku.

Uzgred, javno pohvaljujem i podržavam taktiku da se u prvim danima rata napadne vojno i političko rukovodstvo zemlje i pobiju svi koji donose odluke. Kada bi obe strane radile tako sve mi se čini da ratova ne bi ni bilo.

Ovako guzonje u vladi i vojsci mogu da ratujku kada znaju da su bezbedni u bunkeru i da im sinovi neće na front.

Pa čekaj prijatelju da vidiš malo kako izgleda kada si upravo ti i tvoja porodica primarna meta.

O gađanju naučnika i njihovih porodica nemam ni malo dobro mišljenje jer crtaš metu na čelu svojim naučnicima u celom svetu.

Истина је то у нашем случају
Ипак, ово је Блиски/Средњи Исток.
Њихова динамика није баш упоредива са нашом.
Велики градови су тамо стециште опозиције, а они хоће да устану и да се шибају.
Шта остаје теократском режиму, поготову сад кад му скидају важне људе?
Не могу отићи у герилу, кад им скоче градови.
А сукоб још увек траје. При чему, већ првих дана, ирански режим трпи тешке ударе, а ми смо и након 77 дана изашли неокрњени, како војском, тако и режимом.
Dobar si da ovakvim baljezgarenjem zabavljaš babe i dede.

Back