Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 89.309
Зато што су ратовали против још већег олоша.U Siriji si ratovao uz njih i tad ih nisi zvao Islamofašistima, naprotiv.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што су ратовали против још већег олоша.U Siriji si ratovao uz njih i tad ih nisi zvao Islamofašistima, naprotiv.
Bili su spremni da potpišu sporazum da neće imati atomsku bombu i pre napada Satanjahua.Iransko ministarstvo inostranih poslova je objavilo da su spremni da potpišu sporazum po kom će se obavezati da neće imati nuklearnu bombu.
Prema tome - Izrael je uspeo.
jok, trebali su ukro-nacisti da je zadrze, po tebiДа ли теократски режим исламофашиста Ирана треба да произведе нуклеарну бомбу?
ДА или НЕ
Ispuza i ti od ispod kamena.Pobijaju im vojni vrh, poskidaju glavešine revolucionarne garde, likvidiraju top 15 nuklearnih naučnika odgovornih za obogaćivanje urana, a Iran zauzvrat moli da prestanu.
Tako otprilike stoje stvari do sada.
Чиме их је Израел провоцирао ? Уништењем Хезболаха? Скењавањем Исмаила Ханије?Jesi zaboravio da su oba puta odgovorili na neisprovocirani napad Izraela?
Теби је Украјина по дефиницији "укро-нацисти"jok, trebali su ukro-nacisti da je zadrze, po tebi
e, ako si ti normalan... delujes, ali nisi
Потпуно различите равни стварностиNe postoje islamofašisti. Pogotovu ne u Iranu koji nije ratovao 200 godina.
Međutim postoje u SAD čiji je sekretar izjavio da je prihvatljivo da umre pola miliona iračke djece zbog smjene režima, koji usput njima odgovara.
Očigledno ne znašpuati me natonacoske propagande
znam ko je taj juri podoljaka odlicno
Da, kao sredstvo odvraćanja.Да ли теократски режим исламофашиста Ирана треба да произведе нуклеарну бомбу?
ДА или НЕ
"Rule by deception"šta je Izrael očekivao
ja sam ga cenio na religiji, zaista, ali ovde ne mogu da ispostujem dvostruke arsine... ne mogu da podrzim ni iran, msm, da se razumemo, ja mislim da trebaju da se predaju, ili da udarimo na jhvh svi sa teoloske tacke, jer nema drugog resenjaKompleks vise rase kolega
Vi ljubitelji mula imate bujnu maštu, što je iznenađenje, pošto inteligencije nemate.Kako god obrneš izraelci su najebali i gaće im same spadaju![]()
Moram da te razočaram, ali on zna bolje od tebe.puati me natonacoske propagande
znam ko je taj juri podoljaka odlicno
Saudijci nisu uspeli da urade ništa ni protiv Huta, nemaju oni snagu za konflikt sa Iranom i to znaju.Opet ti kazem TIhi, videces da Iran zeli totalni samoubilacki rat samo ako krenu na naftna arapske polja u Saudijskoj Arabiji.
To im je end game za samoubistvo, dok ne nabave H bombu.
To je ono sto ti prizeljkujes, da Iranci udare po arapskim naftnim poljima u Kuvajtu i Saudijskoj Arabiji, i da time potpisu kraj tog rezima.
Naravno, ti bi onda placao benzin i naftu 10 puta vise, ali spreman si ti na tu zrtvu za neku svetsku kataklizmu.
Ali jeste slabiji od Irana.Не, него још није ни почео те ударе![]()
Зато што су ратовали против још већег олоша.![]()
Pola miliona iracke dece bi umrlo zbog sukoba 2 koljacko-diktatorska rezima, od kojih je jedan bio ovaj tvoj u Iranu.
Ko davi sa Ukrainom??Украјини би боље било да своје нуклеарне бомбе није предала Москви у замену за врбову гаранцију
ne, nego ja citam vise izvora, evo ako nekog zanimaТеби је Украјина по дефиницији "укро-нацисти"
ti si je ubacio u ovu temu, koliko videhНе дави са Украјином
Ako ti okupatori iz Revolucionarne Garde gadjaju arapska naftna polja, u rat nece samo da se ukljuci i KSA i UAE, vec i direktno americka vojska.Saudijci nisu uspeli da urade ništa ni protiv Huta, nemaju oni snagu za konflikt sa Iranom i to znaju.
I, jesu li Ješe rekliIspuza i ti od ispod kamena.
Dobiše Ješe po repiću, sada idu grandiozna izjave dok ližu rane.
Đe vam Haifa i nuklearni institut, nema a?
upravo si ti najblize istini, radi se o opseni/prevari da mi poverujemo da su mule i iranski rezim rel. fanatici, kad ono, jhvh nagoni drugu stranu da satre amalika i okolne narode, neprijatelje 'odabranog naroda', i tako ispuni prorokeZasto im treba rat, vrat ce ga znati. Jedno je sigurno, nemaju vodu, imaju planove o stalnom povecanju teritorije i stanovnistva (+3mil/godisnje bio plan, sto se ne dogadja, ljudi konstantno beze). Znaci Gaza je verovatno glavni cilj kao ekspanzija i ispunjavanje prorocanstava.