Frtajler
Legenda
- Poruka
- 56.718
Pda, Izrael ima jednu od najnesposobnijih obavještajnih službi pa rokaju po maketama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pda, Izrael ima jednu od najnesposobnijih obavještajnih službi pa rokaju po maketama
Лоше видеti si je ubacio u ovu temu, koliko videh
Svejedno šta su, ali znam da ne smiju imati nukelarno oružje.upravo si ti najblize istini, radi se o opseni/prevari da mi poverujemo da su mule i iranski rezim rel. fanatici, kad ono, jhvh nagoni drugu strani da satre amalika i okolne narode, neprijatelje odabranog naroda, i tako ispuni proroke
Rekao bih da nikome ne ide bajno ili kako je očekivao.Svi imaju maksimalističke planove.Kina ima Tajvan kao kamen u cipeli, Rusija pokušava ratom vratiti Ukrajinu što je u startu problem, SAD je danas toliko podeljeno društvo da su na granici gradjanskog rata.Evropa dugo nije bila u većoj ideološkoj krizi i krizi resursa.Indija i Pakistan imaju ogroman teritorijalni problem i tako dalje i tako bliže.Interes Izraela bi trebalo da bude mir nikako rat jer su najrazvijeniji dole u regiji.Ali možda ja gledam naivno.Rakete po Tel Avivu ih vraćaju nekoliko decenija nazad.Ja ne vidim ni jedan toliko veliki problem izmedju Irana i Izraela koji se ne može završiti diplomatijom."Rule by deception"
nj. tajna sluzba: "sa obmanom trebas ici u rat"
Ne verujem da mozemo razumeti sta se dogadja, pogotovo ne navijaci jedne ili druge strane,
Uklonjen je Arafat i umereno krilo PLO, instalirani i pomagani ratoborni, uklonjen iranski umereni generali (onaj prvi likvidirani), jednostrano prekinuta inspekcija obogacivanja iranskog urana..... Zasto im treba rat, vrat ce ga znati. Jedno je sigurno, nemaju vodu, imaju planove o stalnom povecanju teritorije i stanovnistva (+3mil/godisnje bio plan, sto se ne dogadja, ljudi konstantno beze). Znaci Gaza je verovatno glavni cilj kao ekspanzija i ispunjavanje prorocanstava.
Moguce je da nesto ne ide po planu, moguce da je Ukrajina da odvlaci paznju od Gaze, sto se niije dogodilo, u svetu je negativan stav oko tog brutalnog rata, pa su posle 30 godina odlucili da bas sada napadnu Iran i budu malo zrtve.
Razlog zasto ne ide kako treba je nadjeno u tome sto nije dovoljno vise kontrolisati medije i druge drzave, i ucenjivati i podmicivati politicare. Uzdigao se novi nacin informisanja - internet. TikTok ispao najveci neprijatelj, sa velikim uticajem na mladju generaciju.
Гора је ебола од туберкулозе, зар не?Pa ne mogu 2 suprostavljene strane imati jedno ime. Koriguj se.
To što ti vidiš kao slabost zapravo je snaga.I, jesu li Ješe rekli
"Prestajemo s napadima ako Iran prestane" ili je bilo obrnuto?
Mnogo si se uzbudio.Amerika je jaka dok se drugi sklanjaju,kad osete tvrdo,sklanjaju se kao zadnji seljacki olos.Oni nikad u istoriji i nisu ljudski ratovaliAko ti okupatori iz Revolucionarne Garde gadjaju arapska naftna polja, u rat nece samo da se ukljuci i KSA i UAE, vec i direktno americka vojska.
Bukvalno ceo svet nece da pipne da pomogne Iranu u tom slucaju, jer niko nije lud da zeli 10 puta vece cene nafte.
Ima da ih zgrome kao muve.
Naravno, to je hipoteticki, to bi ove vase Mule pokusale kada vide da gube, i kao samoubilacki poslednji trzaj.
Dokle god ne pokusavaju to, znajte da su i dalje spremni na neki dogovor.
Ja samo pokusavam vama sa FSB Telegram grupa da nacrtam lakmus papire, kako da tumacite situaciju; posto na FSB Telegram Grupama bukvalno ne mozete da dobijete kvalitetnu informaciju i da trazite recept za gulas.
Вашингтон је више инсистирао на тој предаји од Москве. Као и код пребацивања високообогаћеног уранијума из Винче у РФ.Украјини би боље било да своје нуклеарне бомбе није предала Москви у замену за врбову гаранцију
ma, rekli smo da necemo, tramp mirotvorac, zaboravili vec zasto smo ga izabrali mi ameri? sam ce izrahell da resi iran, takav je dogovor, JAHBE ce da ih vodi do pobede, pa ako je zaista bog, nece izgubiti, ali ako je nepomjanik, onda izrahell ima da pukne, ali nece ni iran preziveti... mi ameri se ne bismo kacili, ako ne moramo, pusti ti to djavolisanje, mi se bavimo samo biznisom, samo nam jos dzihadlije trebaju, no-no!Ako ti okupatori iz Revolucionarne Garde gadjaju arapska naftna polja, u rat nece samo da se ukljuci i KSA i UAE, vec i direktno americka vojska.
Proporcionalno uzvraća, ha?To što ti vidiš kao slabost zapravo je snaga.
Iran se brani i uzvraća proporcionalno. Sve što treba je da Izrael smanji doživljaj i shvati koliko su im uzaludni postupci.
To su opet neke metafore iz petog razreda istorije sa Drzavama.Mnogo si se uzbudio.Amerika je jaka dok se drugi sklanjaju,kad osete tvrdo,sklanjaju se kao zadnji seljacki olos.Oni nikad u istoriji i nisu ljudski ratovali
![]()
Drzave su zivo organizmi,sastavljene od zivih bica i ta bica se kroz vreme ponasaju na isti nacin,ne menjaju svoje navike,osobine...To su opet neke metafore iz petog razreda istorije sa Drzavama.
Morate da naucite da Drzavama ne prepisujete ljudske osobine.
Drzave nemaju centralne nervne sisteme.
Prekinite da o njima pricate kao o ljudskim bicima.
Ne moraju da ubijaju glavešine, udaraju po onome što oni smatraju bitnim.Proporcionalno uzvraća, ha?
Pobiše im glavešine, jel to?
Uozbiljite se.
Израел је током дана погодио продавницу кућних апарата у иранском граду Исфахану, објавила је ИРНА, објављујући видео снимак експлозије. Још један видео наводно приказује ноћне снимке израелског лансирног система противракетне одбране који је погођен усред градског подручја.
Да ли теократски режим исламофашиста Ирана треба да произведе нуклеарну бомбу?
ДА или НЕ
Sve mamac do mamca.
![]()
Донекле је тако, али није потпуна прича. Слушам јуче почасног конзула Србије у Израелу који каже: "Ово је најтежи период за Израел после Заливског рата. Све је потпуно неизвесно, небо над Израелом је херметички затворено за цивилни саобраћај. Нема одржавања наставе, не одлази се на радна места осим оних који раде у хитним службама, нема никаквих јавних окупљања", навео је Александар Николић.Pobijaju im vojni vrh, poskidaju glavešine revolucionarne garde, likvidiraju top 15 nuklearnih naučnika odgovornih za obogaćivanje urana, a Iran zauzvrat moli da prestanu.
Tako otprilike stoje stvari do sada.
debeli kim je dokaz da vi niste u pravu, judeo-hriscanski amalgam, ili anglo-cionisticki zaverenici, ako bas hoces; ali ozbiljno sada, gledajuci na ratove zapocinjane u evropi, mi mislimo da evropa ne bi trebalo da ga ima, i ko je tu nukl. sila, francuska cijeg predsednika bije zena? no-noSvejedno šta su, ali znam da ne smiju imati nukelarno oružje.
Šta nismo u pravu?debeli kim je dokaz da vi niste u pravu, judeo-hriscanski amalgam, ili anglo-cionisticki zaverenici, ako bas hoces; ali ozbiljno sada, gledajuci na ratove zapocinjane u evropi, mi mislimo da evropa ne bi trebalo da ga ima, i ko je tu nukl. sila, francuska cijeg predsednika bije zena? no-no
Znači unište sve za razvoj nukearnog oružja za sljedećih 10 godina i kaže Iran idemo sada stati.Ne moraju da ubijaju glavešine, udaraju po onome što oni smatraju bitnim.
Ako Izrael stane staće i oni, to je kao kad narkić hoće da se bije sa MMA borcem, koliko god nspadao ovaj može da mu povremeno opali šamar i staće kad narkić stane.