seljakipo
Aktivan član
- Poruka
- 1.522
LiVE: Udar, talas raketa po TelAvivu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki teretni avioni iz Kine sleću u Teheran
![]()
Nek se biju: Olbrajtovka je bila Jevrejka, neka sad rešavaju međusobne probleme a mi lepo uz kokice.Опет неупућеност, Јудео-масонерија није исто што и Јевреји. У тој безбожној братији било је и има чак и Срба.
И то је велико питање.Буквално, то су потомци библијских Јевреја.
Но, јеврејско право на сопствену државу је друга тема.
Став "шта ће уопште Јеврејима држава" или "шта ће им држава на простору Израела" су лоше полазне основе за причу. А такође и нису за ову тему.
О томе можемо причати на другом месту
Шта је глупост?Genetika je utvrdila da većina Aškenaza potiče od 4 žene, tako da je to glupost.
Šiptari su Iliri manje nego Srbi.
Koliko si se ti devedesetih i dvehiljaditih identifikovao sa jačimНе знам, не пратим се као што ти мене пратиш.
Али видим ко кога лупа, а ко само пева...
Koliko si se ti devedesetih i dvehiljaditih identifikovao sa jačim, sad ti je baš teško.
Kina poslala transportne vojne avione u Teheran a Pakistan zaprijetio nuklearnim udarom po Izraelu.Pa to je lepo. Nadajmo sa kojoj i po Starmeru.
Није, поримокатоличила се.Nek se biju: Olbrajtovka je bila Jevrejka, neka sad rešavaju međusobne probleme a mi lepo uz kokice.
Па били су амерички савезници у рату против нас.Kad neko za Irance napiše Džihadisti odmah znaš da nema pojma. Da te obavestim, džihadisti dolaze iz zemalja koji su američki saveznici.
Mislim, znam da se ne slažeš, previše si zatucan religijski da bi mogao da realno sagledaš bilo šta, tako da ne moraš ds odgovaraš.
Kao da je Izrael ikada priznao gubitke. Pomenimo samo kataklizmu u vazduhu kod Mansure (Mansoura), kad je ustanovljeno da francuske rakete sa “Miraža” uopšte ne mogu da stignu MiG-21bis a da samo Fantom II može da preživi susret sa njim:Ovoga su juče proglasili mrtvim
Kad neko za Irance napiše Džihadisti odmah znaš da nema pojma. Da te obavestim, džihadisti dolaze iz zemalja koji su američki saveznici.
Mislim, znam da se ne slažeš, previše si zatucan religijski da bi mogao da realno sagledaš bilo šta, tako da ne moraš ds odgovaraš.