- Poruka
- 43.607
Ako plivaju do HrvatskeStiže i konzul sa ženom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako plivaju do HrvatskeStiže i konzul sa ženom![]()
Jel moguce da iznad Teherana leti 70 izraelskih aviona a oni samo mogu da gledaju? Pa ove mule su jadnije nego sto se mislilo.IDF uspostavio totalnu zračnu dominaciju nad Tehranom
Izrael tuče danju i noću, imaš masu snimaka od danas.Jedno putanje...sto se obe strane rokaju nocu...a ne preko dana...zbog marketinga i efekta da se pusti na drustvene mreze Danju je manje spektakularno?
Evo podebljao sam ti. Šta su se promenuli? Kako su se to promenili? Popustila doktrina islamske države možda? Zaista misliš da ponovo nebi slali glavoseče da nas kolju? Šta to napisa majko milaNije slao ali je odradio gore stvari protiv nas. Neko je napisao ranije u temi. Glavosače smo ubijali, samo da napomenem. Šta su sve jevreji uradili protiv naše države, naravno da neću da ih podržim. Iranci su se promenili, Turska je preuzela Bošnjake. Jevreji su ostali isti.
Ко мисли да још увијек медицина може помоћи нека покуша.
![]()
Izrael tuče danju i noću, imaš masu snimaka od danas.
Komedija si. Napisi mi tacno sta proizvodi. Koje zitarice.. I nadji mi tacno sta sve uvozi, koju kolicina hrane. Najveci izvoz je Voce, hrani ti vojsku na vocu...Proizvodi sta oce. Izrael je napredna drzava koja razvija tehnologije i doprinosi covjecanstvu. Veliki broj patenata i izuma u poljoprivredi su izraelski.
Prihod od poljoprivrede u Izraelu je 6-8 milijardi. Srbije je 4 milijarde. Kada uporedimo obradivu povrsinu ove dve zemlje mozes videti kakva smo mi boranija za njih i bijeda.
Izrael od pustinje pravi plodno zemljiste. A sta radi arapska stoka? Zivi od donacija EU i USA i burlijece kako Izrael mora da nestane.
A sta si ti mislio da se drugo sadi, ovce i koze?Komedija si. Napisi mi tacno sta proizvodi. Koje zitarice.. I nadji mi tacno sta sve uvozi, koju kolicina hrane. Najveci izvoz je Voce, hrani ti vojsku na vocu...
Poslednji put kada su to pre 30 godina radili irak i libija - amerika ih je zatrpala bombama.Proizvodi sta oce. Izrael je napredna drzava koja razvija tehnologije i doprinosi covjecanstvu. Veliki broj patenata i izuma u poljoprivredi su izraelski.
Prihod od poljoprivrede u Izraelu je 6-8 milijardi. Srbije je 4 milijarde. Kada uporedimo obradivu povrsinu ove dve zemlje mozes videti kakva smo mi boranija za njih i bijeda.
Izrael od pustinje pravi plodno zemljiste. A sta radi arapska stoka? Zivi od donacija EU i USA i burlijece kako Izrael mora da nestane.
Gvozdeni anus silovan.Izrael tuče danju i noću, imaš masu snimaka od danas.
neka snimka od rano jutros,doslovno sve poskidano što je Iran poslao
Mislim da gađaju sa malo veće distance iz Iraka i da nema potrebe da budu direktno nad Teheranom. Mislim da je u tom smislu rečeno da patroliraju u regiji.Jel moguce da iznad Teherana leti 70 izraelskih aviona a oni samo mogu da gledaju? Pa ove mule su jadnije nego sto se mislilo.
Komedija si ti jer pojma nemas i pricas napamet.Komedija si. Napisi mi tacno sta proizvodi. Koje zitarice.. I nadji mi tacno sta sve uvozi, koju kolicina hrane. Najveci izvoz je Voce, hrani ti vojsku na vocu...
pa Kina bi legla,budi ozbiljanzatvara se izgleda hormuz do osmog mjeseca (napunio rezervoar)
Komedija si. Napisi mi tacno sta proizvodi. Koje zitarice.. I nadji mi tacno sta sve uvozi, koju kolicina hrane. Najveci izvoz je Voce, hrani ti vojsku na vocu...
Ovo je ono od sinoć što se predstavljali kao zgradu ministarsva obrane, jadno da jadnije ne može biti
Mislim da gađaju sa malo veće distance iz Iraka i da nema potrebe da budu direktno nad Teheranom. Mislim da je u tom smislu rečeno da patroliraju u regiji.
Prošlo nekoliko raketa od 300 ispaljenih. To znači da će Iran ispaliti čitav arsenal za deset kuća u Izraelu.Gvozdeni anus silovan.![]()
Ova tema je čist dokaz da pristup internetu treba imati samo 10% populacije